POROČNI SALON SKORAJ POROČENA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNI SALON SKORAJ POROČENA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI SALON SKORAJ POROČENA

   Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica

   Telefon: 070 417 798

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Doživite nepozabno izkušnjo ob iskanju popolne poročne obleke, ne glede na okus, postavo in finančne zmožnosti!

  VELIKA RAZPRODAJA POROČNIH OBLEK ZARADI ZAPRTJA POROČNEGA SALONA!

  V poročnem salonu bomo poskrbeli za vas, kot za kraljico, saj verjamemo, da vsaka nevesta JE kraljica svojega dneva!

  Poročno obleko iz aktualne kolekcije si lahko izposodite ali jo kupite, obenem pa so na razprodaji ves čas poročne obleke preteklih kolekcij, kar pomeni, da lahko dobite popolno poročno obleko že od 150 €!

  poročni salon skoraj poročena poskrbi za vašo popolno obleko

  Poleg poročnih oblek iz zaloge, lahko naročimo tudi prestižne poročne obleke priznanega evropskega proizvajalca poročnih oblek, ki ga v Sloveniji še ni. Spodaj si oglejte le nekaj uspešnic našega partnerja.

  Smo edini poročni salon, ki izvede pomerjanje tudi na domu, posebno pozornost pa posvečamo nevestam močnejših postav. V sodelovanju s priznano slovensko modno oblikovalko uredimo tudi poročno obleko po meri za vas.

  NOVOST! POROČNE SPLETNE STRANI

  Vse informacije o vašem poročnem dnevu lahko zase in za svoje svate zberete na svoji poročni spletni strani ter slednjo po želji uporabite tudi kot fotogralerijo poroke in mesto za medsebojno razpravo pred in po poroki. Uporabite jo lahko tudi kot platformo za organizacijo celotne poroke!
  Poročna spletna stran je posebej uporabna v primeru, da gostite veliko ljudi in je tako organizacija lažja.
  Več o poročnih spletnih straneh in naše primere si oglejte na spletni strani http://spletnestrani.skorajporocena.si/.

  BREZPLAČNO DO POROČNE SPLETNE STRANI

  Ob izposoji ali nakupu poročne obleke pri nas, prejmete poročno spletno stran brezplačno. Pohitite, ker bomo podarili le 3 poročne spletne strani, najkasneje do konca leta 2020.

  Poleg poročnih oblek in poročnih spletnih strani pa lahko pri nas dobite še vse poročne dodatke, krstne oblekice, obhajilne obleke in druge otroške svečane oblekice.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp