POROČNI SALON BELA GROFICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNI SALON BELA GROFICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI SALON BELA GROFICA

   Dvorec Štatenberg, Štatenberg 89, 2321 Makole

   Kontaktna oseba: Vesna Kociper

   Telefon: +386 31 852 347

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poročni salon Bela Grofica se nahaja v grajskem ambientu dvorca Štatenberg. Bodočim nevestam ponujamo sanjske in brezčasne obleke, ki bodo pričarale nepozaben dogodek. Želimo, da se neveste v naših oblekah počutijo posebno in čudovito. V poročnem salonu Bela Grofica vas čaka pravljični VIP prostor, ker se zavedamo, kako pomembno je izbirati obleko v popolnem miru, ne da bi vas pri tem motili drugi obiskovalci salona.

  poročni salon Bela Grofica z oblekami,ki izražajo svoj stil.

  Vsaka poročna obleka Bele Grofice je zasnovana ekskluzivno, z najvišjo mero kakovosti ter ljubeznijo do ročnega dela, ker verjamemo, da je največja lepota oblek v drobnih ročnih detajlih. Modeli so brezčasni in čudoviti, saj vemo, kako pomembno je, da se nevesta počuti samozavestno in lepo na njen poseben dan. Obleke so narejene z upoštevanjem najnovejših poročnih modnih trendov, kar pomeni, da so elegantne, moderne in izvirne. Z oblekami Bele Grofice boste izstopale!

  Zastopamo znamke, ki se prebijajo na večje svetovne trge in so znane po tem, da v ozadju dominirajo ženske. V sodobnem svetu poročne mode so znane po eleganci, romantiki in ženstvenosti, vendar v njih prevladuje dotik edinstvenosti, ki ga kreirajo spretne roke oblikovalk. Gre za ekskluzivne blagovne znamke poročnih oblek, ki so v Sloveniji zastopane samo v našem poročnem salonu.

  Poročne obleke so na voljo za izposojo ali nakup. Obleko lahko naročite iz seznama ponudnikov, ki ga dobite pri nas ali pa izbirate med ponudbo, ki jo imamo v salonu. Izposoja poročne obleke se giblje od 350 eurov naprej. Natančno ceno izveste v salonu.

  V ceno obleke je vključeno svetovanje, šiviljsko popravilo, spodnje krilo in čiščenje obleke.

  Pomerjanje, ki načeloma traja od 60 do 90 minut je brezplačno, če se odločite za izposojo ali nakup obleke pri nas. Če se nevesta za izposojo ali nakup ne odloči, je pomerjanje ovrednoteno na 20 eurov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp