POROČNA GALERIJA MEMENTO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNA GALERIJA MEMENTO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  Poročna galerija Memento

  BTC City, Spodnja etaža Emporiuma

  Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana

  Telefon: 041 790 575

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

poročna galerija memento- DOBRODOŠLI V NAŠI LJUBEZENSKI ZGODBI

Drage dame, ko boste vstopile v poročno galerijo Memento, bo za nas pomembno le to, da se v naših rokah počutite prijetno in varno. V naši galeriji boste našle obleke za vse vrste okusov, vse vrste postav. Ko enkrat najdete svojo sanjsko obleko, je vse ostalo mala malica.
Ali je vaš stil vintage, boho, glamurozen ali tradicionalen, vaša obleka čaka kot ptička na veji, da poleti. S čudovitimi čipkami, elegantnimi linijami, z mehko strukturo. Ponujamo vam veliko izbiro, ki vam omogoča popolno obliko in slog, da boste na svoj dan zasijale.

Za svoj pravljični dan vam na enem mestu lahko nudimo vse. Poročne obleke vrhunske kakovosti, modne dodatke, tiskovine in celotno organizacijo vašega dogodka. S spoštovanjem in veseljem gradimo močan odnos z našimi pari oziroma strankami

Vsak človek je poseben in edinstven za nas. Vse bomo dali od sebe, da vas bomo inspirirali in vam pokazali pravo pot, da skupaj ustvarimo dogodek, ki v celoti odraža vašo osebnost. Slišimo, poslušamo in odgovarjamo, vedno smo osredotočeni na ustvarjanje izkušenj, ki so edinstvene in bodo postale večen spomin!
Včasih se izkaže, da je življenje pravljica o kateri smo sanjali že kot otroci. Želimo, da v poročni galeriji Memento najdete poročno obleko, ki je čudovita kot ljubezen, ki ste jo našli. Želimo upravičiti naše geslo »eleganca in šarm«.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp