POROČNA DEKORACIJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNA DEKORACIJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  POROČNA DEKORACIJA

  Ga. Biserka

  Telefon: 040 572 669

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Vaš poseben dan se bliža - in da bi bila poroka resnično popolna, bi morala imeti posebno noto.

Vaša poročna dekoracija bo resnično nepozabna, če bo edinstvena. Da bi bila vaša dekoracija popolna - brez dodatnega stresa - smo za vas zbrali številne ideje za čudovite poročne dekoracije.
Pari postajajo vedno bolj kreativni s svojimi poročnimi okraski, da bi ustvarili oblikovanje poročnega sprejema, ki je osebno, edinstveno in nepozabno. Preden se odločite za vrsto dekoracije, ki bi jo želeli, boste morali določiti temo ali barvno shemo za svojo poroko.

naprsni šopki

Naprsni šopki so pomemben dekorativni element na vsaki poroki saj povezujejo vse svate, ki so na poroki v celoto. Naprsne šopke izdelujemo po vaših željah, tako po barvi kot po obliki.

poročna dekoracija je dodana vrednost k vaši poroki

Poročno cvetje je pomemben del vaše poroke, saj poudari edinstveno romantično vzdušje, ki ste si ga zamislili. Hkrati pa poročno cvetje pomeni dodano vrednost k izgledu vaše poroke.

Poročno cvetje ne pomeni samo poročnega šopka ter naprsnih šopkov za priče. Gre tudi za aranžiranje vseh prostorov v katerih bo poroka potekala in aranžiranje ženinovega ter nevestinega avtomobila.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp