POP DELUXE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POP DELUXE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POP DELUXE

   Kontaktna oseba: g.Aljaž

   Telefon: 040 950 760

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Pop Deluxe je skupina štirih glasbenikov iz Kranja in je prava izbira tako za dobro zabavo, kot tudi zgolj za glasbeno kuliso ob večerjah. Skupino Pop Deluxe lahko najamete za igranje na sindikalnih zabavah, na porokah, rojstnodnevnih zabavah... V repertoarju skupine Pop Deluxe se, kot že ime samo pove, najdejo le najboljše glasbene uspešnice vseh časov.

  Pevec in kitarist Miha Zore, je svoje kitarsko znanje izpopolnil s šolanjem pri priznanemu slovenskemu kitaristu Primožu Grašiču, sodeluje pa tudi z Big Bandom Bled, ter kot pevec in kitarist blues/rock skupine Spoonfool/Like the Rolling stones.

  Bobnar Miha Petrovič se je šolal pri profesorju Gašperju Gradišku (trenutni tolkalist v orkestru Opere in Baleta Ljubljana). Sodeloval je z različnimi glasbeniki kot so - Los Ventilos, Nermin Puškar, Katarina mala, California, Big Band Kranj, Like The Rolling Stones...

  Klaviaturist in harmonikaš Aljaž Bernik se je šolal v Trstu pri profesorju Zoranu Lupincu, kjer je tudi zaključil Glasbeno Matico. Svoje glasbeno šolanje je nadaljeval pri profesorici Diani Sekne, kjer je končal šolanje klavirja. Sodeloval je v večih zasedbah, med drugim v skupini Lombardo s katero so izdali hit Zavrtela sva svet, Sodeloval je tudi z Gino &band- s katerim je več kot 4 leta igral na zabavah vseh večjih podjetij v Sloveniji. Ter z revijskim orkestrom Gimnazije Kranj, Eldo Viler, s pevko Floro, Nastjo Gabor, pevcem Clemensom.. Kot pianist pa je igral ob večerjah v Grand Hotelu Union ter na poročnih obredih na Gradu Brdo in v Vili Bled.

  Basist Marko Klobčar Basist Marko Klobčar je na svoji glasbeni poti sodeloval s številnimi znanimi imeni, kot so Samuel Lucas, Lačni Franz, Ina Shai in Clemens in mnogi drugi, za seboj pa ima prav tako vrsto let glasbenega ustvarjanja v avtorskih skupinah Hulahoop in Kalaia.

  bogate izkušnje in širok repertoar

  V preteklosti smo člani skupine sodelovali z veliko znanimi imeni slovenske glasbene scene kot člani njihovih spremljevalnih zasedb. Z različnimi zasedbami smo igrali na sindikalnih zabavah podjetij Petrol, Abanka, Banka Koper, Just, KD-group, Schenker DB, Intereuropa,.., zabavali svate na porokah po vseh večjih hotelih v Sloveniji. Kot solisti sodelovali pri raznih protokolarnih dogodkih. V repertoarju skupine Pop Deluxe se, kot že ime samo pove, najdejo le najboljše glasbene uspešnice vseh časov (več v prilogi Repertoar). Pop Deluxe je v letu 2019 zabeležil več odličnih nastopov na smučišču Vogel, sindikalnih zabav, porok in privatnih zabav.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp