POD ZVEZDAMI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POD ZVEZDAMI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PETRE ŠOTORI

   ČEPLJE 51, 3305 VRANSKO

   Telefon: 03 703 21 00

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Potrebujete prostor za rojstni dan, obletnico, zaključek ali poroko? Slavje v šotoru "Pod zvezdami" na Vranskem je čudovita v vseh letnih časih.

  Poročni dan je izmed tistih dni, ko si želimo živeti svoje sanje. Dan, ki ga ne prepustimo naključju in je sestavljen iz množice neprecenljivih občutkov in nepozabnih trenutkov.

  V svoj objem vas vabi lokacija na Vranskem, Pod Zvezdami, ki vam nudi vso razkošje idilične poroke pod šotorom.

  lokacija pod zvezdami - Prostor s kapaciteto do 150 oseb je opremljen z:

  - VIP šotor s teraso
  - Lesen pod in talna obloga
  - VIP stropna in stenska dekoracija
  - banketne mize s prti in stoli
  - prostor za catering
  - oder in plesišče
  - lestenci
  - barske mize in stoli

  Piko na i bo vsekakor dodala prozorna streha, skozi katero bodo gostje lahko opazovali zvezde.

  To pa še ni vse –pred šotorom bo na voljo lounge prostor, kjer bodo gostje lahko posedeli v objemu narave. V neposredni bližini pa se nahaja nov in sodoben hotel z možnostjo prenočitve.

  Poročni šotori so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem v vseh letnih časih.

  Notranjost šotora lahko oblečemo z VIP stropnimi in stranskimi zavesami v beli barvi, ki ustvarijo ambient snežno bele dvorane, katerega dopolnijo tudi lestenci. Osnovno podlago lahko prekrijemo z lesenim podom in talno oblogo v želeni barvi. Svoj čar dodajo banketne mize prekrite s čudovitimi prti do tal in stoli z VIP prevlekami ter slavnostna svatovska miza.

  Poskrbimo tudi za odre različnih velikosti, glede na število glasbenikov in za plesišče, kjer bosta odplesala vajin prvi ples. Seveda pa lahko kombinirate tudi z ostalimi komponentami iz naše zaloge. Poleg šotora za slavje vam uredimo tudi prostor za civilni obred.

  Manjše pagode ali paviljoni vam bodo zagotovili streho, da boste obred lahko izpeljali na prostem v vsakem vremenu. V tem primeru vam zagotovimo tudi mizo s prtom in stole z VIP prevlekami, tekač talne obloge in še kaj glede na vaše želje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp