PLANINSKI DOM GORE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PLANINSKI DOM GORE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PLANINSKI DOM GORE

   Planinski dom Gore 42, 1431 Dol pri Hrastniku

   Telefon:  030 332 165

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Na planoti nad Dolom pri Hrastniku se nahaja Planinski dom Gore, ki se nahaja vzhodno od Hrastnika, le nekaj metrov pod 786m visokim vrhom na katerem stoji cerkev Svetega Jurija. Z vrha pa lahko kljub delni poraščenosti uživamo v lepem razgledu na okoliško hribovje. V sklopu nastanitve je na voljo tudi otroško igrišče, sprostite pa se lahko tudi na vrtu.

  planinski dom gore - poroka z razgledom na hribovje

  V treh notranjih prostorih lahko sprejmemo 100 ljudi. V kolikor zmanjka prostora pa je na zunanji terasi prostora še za dodatnih 35 ljudi. Nudimo vam pester jedilnik z domačimi zasavskimi dobrotami. Po vaši želji pa pripravljamo tudi jedi po naročilu.

  Za vse tiste, ki bi želeli odkrivati skrite kotičke lepega Zasavja ima Planinski dom Gore do 40 postelj, ki so razporejene v več sobah:
  - ena dvoposteljna soba
  - tri triposteljne sobe
  - ena štiriposteljna soba
  - ena petposteljna soba
  - ena šestposteljna soba
  - ena soba z skupnimi ležišči z možnostjo opreme dodatnih ležišč


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp