PIKNIK PROSTOR ASPASK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PIKNIK PROSTOR ASPASK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  PIKNIK PROSTOR ASPASK

  Pečine 19, 5283 Slap ob Idrijci

  Kontaktna oseba: Ana Jeklin Kranjc

  Telefon: 041 546 780

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA
piknik prostor aspask

Piknik prostor se nahaja v mirnem, naravnem okolju 500m izven vasi Pečine (611m nadmorske višine) na Šentviški planoti v občini Tolmin. Dostop je možen tako z doline reke Idrijce (vzpon se začne v vasi Slap ob idrijci), kot tudi iz Baške Grape (vzpon se začne v vasi Klavže). Dostop je možen tako z avtomobilom, kot tudi z avtobusom, motorjem ter kolesom.

Le nekaj minutni sprehod izven piknik prostora vam omogoča čudovit razgled na okoliška hribovja in gore (Kanin, Krn, Črna Prst,…) ter dolino.

Prostor nudi možnost organizacije raznih srečanj, družabnih dogodkov, obletnic in rojstnih dnevov, piknik porok, fantovščin/dekliščin, poslovnih srečanj, šolskih izletov ter team buildingov za podjetja.

PIKNIK POROKA

Mirno, naravno okolje bodočim zakoncem omogoča organizacijo vse bolj priljubljene “Piknik poroke”. Aspask sprejme do 150 svatov ter nudi možnost izvedbe civilnega obreda. Lokacija in sproščeno vzdušje poskrbita za nepozabne spomine in čudovite trenutke.

Aspask vsebuje velik, pokrit prostor z mizami (kapaciteta 100 ljudi), vodo, elektriko, sanitarije, tuš, kamin žar, plinski žar, krušno peč, priročno kuhinjo, več hladilnikov, igrišče za odbojko na mivki in nogomet, otroški kotiček in majhen oder.

GLAMPING HIŠICE

Obiskovalcem sta za prenočitev na voljo dve leseni hiški s skupno osmimi ležišči. Prostornost samega piknik prostora pa omogoča tudi nočitev v šotorih, avtodomih, …

Čas bivanja na Aspasku si lahko popestrite z najrazličnejšimi športnimi aktivnostmi. Prostor vsebuje igrišče za odbojko na mivki, manjše travnato igrišče za nogomet ter otroška igrala. Velika površina (predvsem travnata) omogoča tudi igranje badmintona, metanje frizbija, … Poleg naštetega se lahko odpravite na sprehod, tek ali kolesarjenje in občudujete čudovito okolico naše Planote.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp