PICCOLO BAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PICCOLO BAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PICCOLO BAR

   Kontaktna oseba: g.Tomaž in g.Aleš

   Telefon: 070/706-282

   Telefon: 031/755-741

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Piccolo bar je Italijanski trikolesnik, katerega smo z ljubeznijo predelali v inovativni koncept mobilnega bara. Piccolo bo vaš dogodek naredil edinstven, izviren in bo še dolgo pustil sled v srcih gostov.

  Piccolo bar je opremljen s štirimi pipami s katerimi lahko natočimo peneče vino in pivo. Nudimo slovensko kakovostno peneče vino Frizzantino iz Goriških Brd. Piccolo vam PRVI in EDINI v sloveniji nudi točenje penečega vina direktno iz sodčka v kozarec. Peneče vino Frizzantino vsebuje 85% Rebule ter 15% Chardonnaya. Pridelana je po metodi Charmat, kot vse sveže penine. Prevladuje aroma citrusov, ki poskrbi za svež okus. Odlično je kot aperitiv ali kot dodatek k pripravi koktajlov. Prav tko pa je peneče vino odlično z dodatki sirupov in pirejev znamke Monin.

  Piccolo vam lahko ponudi tudi slovenska craft piva mikro pivovarn oziroma piva po dogovoru. Prav tako pa poskrbimo tudi za brezalkoholno pijačo.

  piccolo bar - modna atrakcija za vse vrste dogodkov

  Načrtujete poroko? Naj bo Piccolo del vaše nove skupne poti. Poskrbite, da se bodo svatje še dolgo spominjali tega veselega dogodka.

  Organizirate dogodek? Piccolo bo poskrbel, da se bodo gostje zabavali še bolj kot bi se sicer.

  Praznujete okroglo obletnico ali kaj drugega? Skupaj z vašimi gosti boste lahko uživali ob dobri kapljici, ki vam jo nudi naš Piccolo.

  Vaše podjetje organizira Team building? Zagotovo bo v ponedeljek v službi tekla beseda o zvezdi dneva, s katere je tekla vaša najljubša pijača.

  zgodba o piccolo baru

  Sva Aleš in Tomaž. Odločila sva se na trg lansirati nekaj povsem novega, unikatnega in edinstvenega. Konec poletja leta 2019 se nama je porodila ideja o vozilu, ki bi na porokah, obletnicah in ostalih dogodkih s svojo podobo poskrbelo za nepozabne trenutke. Najprej je ideja pristala na papirju, čez mesec dni pa se je že začelo intenzivno iskanje našega Piaggio Ape malčka. Z res veliko sreče se je na obali naše prelepe dežele našlo vozilo, ki bi lahko zadovoljilo naše potrebe. Hitro je stekla akcija in vozilo se je čez noč znašlo v naši delavnici. Po nekaj začetnih praskah se je izkazalo, da bo na našo žalost in stroške potrebno veliko več kot samo lepotni popravki. Dve neprespani noči sta naredili svoje in padla je odločitev o popolni prenovi našega malčka. Šlo je tako daleč, da se je pojavil strah, da sploh nikoli več ne bo vozen, ampak nas je želja vsak dan bolj prepričevala, da bo malček ogledal luč sveta.

  Vsak dan je bil bolj podoben idejni sliki in kljub vsem žuljem, neprespanim nočem, izrabljenim živcem, je bilo še večje veselje delati na tem projektu. Na začetku sva v projekt verjela dva, z vsakim dnem pa nas je bilo vedno več. Ko je že dobival končno obliko je bil čas, da naš malček dobi tudi primerno ime. Ravno na Valentinovo 2020, dan zaljubljencev, je postal Piccolo (majhen, malček).
  Po dolgih mesecih vloženega truda, težav, sklepanju kompromisov, iskanju rešitev (in še bi lahko naštevali) nam je končno uspelo. Luč sveta je ugledal naš Piccolo in ga sedaj z veseljem deliva z vami.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp