PEPPERMINT STREET – POROČNI ČEVLJI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PEPPERMINT STREET – POROČNI ČEVLJI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  PEPPERMINT STREET

  Sajovčevo naselje 24, 4208 Šenčur

  Kontaktna oseba: Ga.Irena

  Telefon: O31281928

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Iščete popolne čevlje k poročni obleki?

Sedaj si čevlje lahko popolnoma prilagodite svojim željam. Peppermint Street je blagovna znamka, ki prvič v Sloveniji ponuja usnjene čevlje narejene po meri in so na voljo po dostopni ceni. Vsi čevlji so narejeni iz 100% italijanskega usnja in so ročno narejeni. Izbirate med vrsto barvami, vzorci ter teksturami. Izbirate lahko med več kot 50-imi vzorci usnja.

Ponujamo več kot 100 različnih modelov čevljev, med katerimi je linija namenjena tudi nevestam. Čevlje, ki so v ponudbi lahko prilagodite svojim željam in spremenite:Barvo usnja,
- višino in debelino pete,
- prilagojen design,
- številko in širino čevlja – vzamemo mere vaše noge in prilagodimo vaši nogi
- dodamo čipko, aplikacije kot so mašnje, biserčke, napišemo inicialke ali verz.

Več kot dovolj razlogov, da si na svoj poročni dan naredite čevlje v katerih boste lahko preplesale celo noč. Naj postanejo čevlji edinstven spomin na nepozabni dogodek.

ČEVELJ PRILAGOJEN VAM

Vsaka posameznica je edinstvena in vsaka posameznica ve kaj je dobro in udobno za njeno nogo.

Ker sem tudi sama ure zapravljala za iskanje pravih čevljev, ki bodo udobni, hkrati pa mi bodo prav in se bodo ujemali z mojimi outfiti, se je rodila ideja o popolnoma personaliziranih čevljih.

Vsaka ženska je edinstvena in vsaki čevlji v katerih hodi morajo biti edinstveni in navdihujoči. Zato je sedaj pravi čas, da si privoščite čevlje o katerih ste vedno sanjale.

ČEVELJ PO VAŠI MERI

Ker je vsaka posameznica edinstvena, poskrbimo, da so taki tudi čevlji. Čevlje lahko prilagajamo vašim željam in potrebam. Do sedaj smo izdelali že več kot 1000 parov različnih čevljev. Vsi čevlji so ročno izdelani.

Izmerite si svojo nogo ter nam javite dimenzije. Imate eno nogo večjo kot drugo? Imate ožja ali širša meča? Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli pravo rešitev za vašo nogo.

Zbirate lahko med različnimi barvami, kombinacijami barv, velikosti pete, sprednjemu delu čevlja pa lahko dodate mašnjo ali trak… Možnosti in kombinacij je ogromno.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp