PEKA PECIVA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PEKA PECIVA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SLAŠČIČARSTVO IN PEKA PECIVA

   MESTNA ULICA 12, 3270 LAŠKO

   Kontaktna oseba: Zorica Mitić

   Telefon: 070 367 236

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ker je poroka posebna izkušnja naj bo tudi sladkanje ob tej priložnosti nepozabno doživetje. Za takšen poseben dogodek vam pripravimo vse sladke dobrote. Pecivo je ročno izdelano iz kakovostnih sestavin, lepo od zunaj, okusno in sočno na notranji strani.
  Naše sladke dobrote so kot nalašč za vse priložnosti kot so poroke, obletnice, rojstni dnevi ali kot darilo.

  peka peciva za poroko

  Ker na poroki ne sme manjkati dobrega peciva in dobrot vam na vašo željo pripravimo vse vrste peciva, piškotov in malih sladkih dobrot.
  Ker vemo, da so najboljše sladice domače, uporabljamo le najkvalitetnejše in naravne sestavine. Velik poudarek dajemo na raznolikost in kvaliteto peciva.

  Ponudimo lahko mešano sveže pecivo na pladnjih saj je toliko bolj privlačen za pogostitev povabljenih. Poleg sladkega peciva naša ponudba obsega tudi slano pecivo, ki ga lahko uporabite namesto prigrizkov ob različnih priložnostih.

  Pri nas vam naše dobrote tudi skrbno shranimo v škatle vseh velikosti in oblik ter vam jih po vaših željah tudi dekoriramo. Škatle za pecivo so zelo priročna embalaža za pecivo, ki vam ostane na poroki saj mladoporočenci radi poklonijo pecivo svojim svatom v znak zahvale, da so prišli na njuno poroko.

  torte

  Naredimo vam torto čudovitih sladkih okusov. Izbirate lahko v več okusih in oblikah. Dekoracijo torte prilagodimo stilu vaše poroke. Tako zares dosežemo, da je torta na vaši poroki le pika na i.
  Izberite svoj okus in nam zaupajte vaše želje in se pustite presenetiti.

  Pripravimo vam torte za različne priložnosti kot o rojstno dnevne zabave, krst, obhajilo, obletnice...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp