PEHAR DOBROT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PEHAR DOBROT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PEHAR DOBROT

   Kontaktna oseba: Ga. Ana Božič

   Telefon: 031 890 513

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Sem Ana Božič in vodim slaščičarno Pehar Dobrot. Že od majhnih nog sem sanjala o tem, da bi rada pekla slaščice, ustvarjala in imela čisto svoje okuse tort in drugih slaščic.

  Kot študentka živilstva in prehrane sem v vseh letih izobraževanja spoznala različne tehnologije, sestavo živil, osnove dietetike in gastronomije. Sodelovala sem tudi na različnih tekmovanjih kjer sem za svoje sladice dobila zlato in bronasto priznanje.

  Moje vodilo pri delu je, da izbiram lokalne in najboljše sestavine, ne uporabljam mešanic za kreme in predpripravljene mase.

  pehar dobrot za vse dogodke

  Izdelujem raznovrstne sladice za vse priložnosti:
  - torte različnih okusov,
  - lučke na palčki,
  - sladice v kozarčkih,
  - minjone,
  - okrašene mafine,
  - monoporcijske tortice,
  - različne vrste peciva.

  Glede okusov in dekoracije sem prilagodljiva in z veseljem ustrežem vašim željam. Veliko pozornosti namenjam izbiri kakovostnih sestavin. Vem, da je izredno pomemben videz sladic, zato nikoli ne pozabim na dekoracijo.

  pehar dobrot za najmlajše

  Torte so za naše najmlajše slavljence ena izmed najpomembnejših stvari na ta poseben dan. Zato jih izdelam z največjim veseljem, saj tako kot otroška domišljija nima meja, tudi pri izdelavi otroških tort ni omejitev.

  poročna torta

  Poročna torta je za par zelo pomembna, saj s skupnim zarezom v torto prvič tudi zarežeta v neko novo poglavje v življenju. Prav tako je poročna torta najslajši del poročnega dneva.
  Izdelujem poročne torte različnih dizajnov: od modernih dizajnov in vse do romantičnih rož in ročno izdelanih figur in ilustracij,

  DROBNO PECIVO

  Za vsak dogodek izdelam pecivo najrazličnejših okusov. Prav vsi izdelki so narejeni ročno in z veliko ljubezni.
  Linški srčki, čokoladni linški piškoti, masleni piškoti s kokosom, breskvice, marmeladni gumbki, čokoladne rožice, bučni piškoti, orehovi rogljički, beli pirini piškoti z brusnicami in pistacijami, cupcakesi, čokoladne in sadne kocke itd...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp