PECIVO MOJCA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PECIVO MOJCA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PECIVO MOJCA

   Telefon: 051 212 056

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  V pecivo Mojca se vse vrti okoli sladkih pregreh; svežih sadnih in čokoladnih tortic, sladkih pit, zavitkov, kremnih rezin, sladic v lončkih, cupcakesov, raznovrstnih piškotov....

  Izdelujemo tudi torte po naročilu v različnih velikostih, oblikah ter okusih, za vsako priložnost.
  Izjemno se trudimo pri izdelavi tort in ostalih sladkih dobrot ter se poskušamo čim bolj približati vašim željam in vam polepšati vaš dogodek. Še posebej nam je v zadovoljstvo biti del vaših posebnih priložnosti kot so praznovanje rojstnega dne, krst, obhajilo, birma, poroka, razne obletnice in ostali dogodki v življenju.

  Pecivo Mojca vam zagotavlja:
  - Znamo se prilagoditi različnim željam in potrebam strank,
  - Prepričani smo, da bomo z našo ponudbo zadovoljili vaša pričakovanja,
  - Zagotavljamo popoln nežen okus sladkih dobrot,
  - Izogibamo se predelanim in industrijskim sestavinam,
  - Uporabljamo le najkvalitetnejša živila.

  PECIVO MOJCA V LIČNI EMBALAŽI

  Poznate koga, ki resnično ljubi piškote? Če prisegate na klasične piškote, imamo za vas široko ponudbo najrazličnejših piškotov.
  Piškoti so najbolj klasična in enostavna sladica, katera ne sme manjkati na nobenem dogodku. Ponujamo vam pester izbor najrazličnejših ročno izdelanih domačih mešanih piškotov, ki so izdelani po starih, dobrih in preprostih receptih. Breskvice, orehovi rogljički, učke, orehovi piškoti,, domači prijatelj, linški keksi, keksi brez sladkorja, pirini keksi...
  Pakirani so v lični embalaži, z možnostjo vašega posvetila, ki so lahko odlično darilo za vaše najbližje ali kot poslovno darilo.

  Okusen nabor naših slastnih domačih piškotov. Za vse, ki cenijo domače izdelke, ročno delo ter ljubezen do dela.

  Za posvetovanje ali če imate kakršnokoli vprašanje nas pokličite na telefonsko številko 051 212 056 ali nas obiščite na facebook strani.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp