PALETA DOBROT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PALETA DOBROT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PALETA DOBROT

   Kontaktna oseba: Darja Jugovic

   Telefon: 040 340 310

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroka, zabava ali obletnica je brez peciva ali torte le navaden sestanek!

  In tukaj nastopimo mi - Paleta dobrot oz. Darja Jugovic – nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji, da naredimo vašo poroko še bolj sladko in lepo z našimi sladkimi kreacijami, odličnimi tortami in raznovrstnim pecivom. Ponujamo vam celo paleto sladkih dobrot.

  Naše sladice, piškoti in torte so narejene iz kakovostih sestavin, saj podpiramo lokalno oziroma domačo pridelavo živil in s tem želimo, da naše sladice vsebujejo čim večji % lokalno pridelanih živil. Pomembno nam je, da se v predelavi živil uporablja čim manj odpadne embalaže.

  Torte

  Naredimo vam torto po vaših željah in pričakovanjih. Dekoracijo torte prilagodimo stilu vaše poroke. Vi izberete okus in poveste vaše želje, za vse ostalo poskrbimo mi.
  Pripravimo vam torte za različne priložnosti kot so poroka, krst, obhajilo, obletnice, rojstni dan...

  paleta dobrot za vse priložnosti

  Pecivo vam pripravimo po vaših željah in izbranih okusih. Na voljo imamo več kot 20 vrst peciva in potic. Potice vam pripravimo tudi v mini verziji (cocktail ), ki je za grižljaj ali dva. Pecivo vam lično zložimo na različne velikosti pladnjev po vaših željah.

  Ponujamo vam več kot 10 vrst piškotov .Pripravimo vam pa tudi darilne paketke domačih mešanih piškotov različnih pakiranj za vaše svate.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp