OZVOČEN.SI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A OZVOČEN.SI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   OZVOČEN.SI

   Kontaktna oseba: g. Matevž Ciganović

   Telefon: +386 70 303 524

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ozvočen.si je bilo ustanovljeno leta 2013 in deluje na področju prodaje, svetovanja, organizacije in tehnične izvedbe prireditev. Svetovalno in tehnično delo opravljamo sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami na področju show businessa.
  Našim naročnikom pomagamo realizirat ideje in tehnično izpeljemo najbolj zahtevne projekte. Naš izziv je tehnično nemogoče naredit z tehnično mogočim.

  z ozvočen.si do vrhunske ambientalne osvetljave

  Naše izkušnje segajo do najbolj znanih imen slovenske glasbene in TV produkcije. Ponujamo najrazličnejšo tehnično opremo za audio in ambientalne rešitve. Za najboljši produkt povežemo naš perfekcionizem z željami naročnika.

  Ponujamo ambientalne rešitve za poročne dvorane in ostale dogodke. Ambientalne luči, svetlobne verige, namizne luči, megla, nizka megla, mehurčki, disco krogle, intelegentne luči, ozvočenje v beli ali črni barvi, oderska oprema,...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp