ONZONTHAI TAJSKA MASAŽA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ONZONTHAI TAJSKA MASAŽA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ONZONTHAI TAJSKA MASAŽA

   Telefon: 040 191 484

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Tisočletna modrost tajske masaže, ki s stimulacijo glavnih energijskih točk v telesu ponovno vzpostavi občutljivo ravnovesje med fizičnim in duhovnim telesom, vas bo očarala in prevzela. Prepustite se premišljenim dotikom naših maserjev, ki bodo s strokovno kombinacijo raztezalnih vaj, pritiskov na akupresurne točke in dotikov palcev, dlani, kolen ali stopal prerodili vaše telo in duha!

  Tajska masaža je enostavna in zanesljiva pot do boljšega in vitalnejšega počutja, saj sprostitev energetskih blokad blagodejno vpliva na raven nakopičenega stresa in tesnobe, odpravo bolečin in sprostitev mišic, posledično pa viša splošno energetsko stanje in tudi pozitivno samopodobo.

  onzonthai tajska masaža

  Izbirate lahko med različnimi verzijami masaž, ki so, vsaka na svoj specifičen način, prilagojene za sproščanje problematičnih točk, tudi v kombinaciji z refleksoterapijo ali z razkošnim razvajanjem aromatičnih vonjev zelišč. Na trdem, za masažo najboljšem ležišču, v udobnih bombažnih oblačilih boste doživeli svojo urico sprostitve s specializiranim maserjem, ki bo poskrbel, da boste v nov dan vkorakali sveži in sproščeni – ravno takšni, kot bi vedno morali biti!

  Nudimo več vrst tajskih masaž

  Nudimo vas sprostitev za pare – masaže za dva.

  – Tradicionalna tajska masaža

  – Tajska masaža z aromatičnimi olji
  – Tajska masaža s toplimi zelišči
  – Masaža stopal
  – Antistresni programi
  – Prenatal masaža za nosečnice
  – Čokoladna masaža
  – Masaža z mangovim maslom
  – Tajska masaža z aloe vero
  – Tajska masaža macadamia
  – Tajska masaža z arganovo kremo

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp