OGIS ŠOTORI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A OGIS ŠOTORI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   OGIS ŠOTORI

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  OGIS ŠOTORI - NAJEM PRIREDITVENIH ŠOTOROV

  Kako ustvariti ambient s posebnim vzdušjem, ne glede na namen, obseg in vrsto dogodka, je ena od rešitev prireditveni šotor, kot samostojni objekt ali šotorski kompleks.

  Prireditveni šotori se zaradi prilagodljivosti, oblike in enostavne umestitve v prostor lepo vključi v okolje in vsekakor zelo pripomore vzpostavitvi bolj prazničnega, posebnega in tudi edinstvenega vzdušja. Pri tem pa ohranjajo svojo primarno funkcijo – zaščito pred dežjem in soncem ter hkrati nudi zračnost in občutek odprtega prostora.

  Vsak dogodek ima svoje posebnosti in zahteve. Temu primerni so tudi posamezni šotori glede na velikost in obliko.

  Naša ponudba najema prireditvenih šotorov obsega:

  – party šotori – (mali in srednji)
  – prireditveni šotori – (veliki)
  – pagode in pavilioni
  – VIP šotori
  – zvezda senčni šotori
  – šotorski sistemi
  – prireditveni odri
  – gostinski jurčki

  PAGODA ŠOTOR IN PAVILJON

  V stilu elegance in prijetnega ambienta je Pagoda šotor široko uporaben za najrazličnejše dogodke, od navadnih podeželskih sejmov do najbolj elitnih VIP dogodkov.
  Seveda pri tem ne smemo pozabiti, da je Pagoda skorajda že obvezen del poročnega protokola. Očem prijetni videz, ki ga oblikuje evropski karakter s primesmi orienta in bližnjega vzhoda, daje Ogis Pagodi posebno mesto med hitro sestavljivimi objekti.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp