OAZA CVETJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A OAZA CVETJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   OAZA CVETJA

   MALE DOLE 48 A, 3212 VOJNIK

   Kontaktna oseba: ga.Doroteja

   Telefon: 041 308 628

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Oaza cvetja nudi strankam izdelavo cvetnih aranžmajev, sezonskih dekoracij, šopkov in aranžiranje prostorov/dogodkov. Umetnost in ustvarjanje so že od nekdaj naša strast. Pričaramo vam popolno dekoracijo vašega dogodka.

  Cvetje izraža nekaj lepega in je odraz ljubezni. S podarjenim cvetjem izrazimo svoja čustva in nekomu povemo, da nam veliko pomeni. Tudi poročno cvetje je zelo pomembno saj daje dodano vrednost poroki.

  Nevestin šopek naj bo pol ljubezni za kar poskrbimo z največjim veseljem in našimi večletnimi izkušnjami. Poročni šopek je poleg nevestine obleke najopaznejši in zeto je toliko bolj pomembno, da je v skladen s stilom poroke. Ker je nevesta ves čas v središču pozornosti si mora vzeti čas za razmislek kakšen šopek si želi. Oaza cvetja vam bo s svojimi izušnjami svetovala glede vrste in barve cvetja, glede stilov poročnih šopkov in navsezadnje glede na zadnje modne trende.

  oaza cvetja poskrbi za popolno dekoracijo poroke

  Poroka je eden izmed najlepših spominov, ki ga pari ustvarijo in nosijo s seboj skozi vse življenje.

  Da bo poroka zares lepa poskrbimo za okrasitev poročne lokacije, okrasitev civilnega in cerkvenega dela, dekoracijo miz in stolov ter dekoracijo avtomobilov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp