NINA&NANA SLADKE SANJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A NINA&NANA SLADKE SANJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   NINA & NANA SLADKE SANJE

   Kontaktna oseba: Nina

   Telefon: 041 606 564

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Poročna torta je pika na i vsake poročne pravljice in je vedno skrbno načrtovana in izbrana. Tako okuse kot dekoracijo se prilagodi vajinim željam in v čast in mi bo biti del vajine sladke zgodbe. Z veseljem prisluhnem vsem željam in izdelam poročno torto ali druge sladke kreacije, ki bodo polepšale poročni dan in bodo sledile rdeči niti celotne poročne zgodbe. Možnosti so neskonče, vse od modernih dizajnov, romantičnih rož do klasičnega minimalizma. Poleg torte se lahko odločita tudi za druge mini sladice ali celotno dekoracijo sladke mize.
  Da se sladka zgodba nadaljuje tudi po poroki, pa vama lahko izdelam tudi personalizirana sladka darilca za svate. Naj bo vajin najlepši dan res sladek in dobrega okusa.

  otroške tortice nina& nana sladke sanje

  Vse tortice so vedno pripravljene po željah slavljenca in vse sestavine so skrbno izbrane. Pričarajte nepozaben nasmeh na lica otroka s tortico na kateri je podoba njegovega priljubljenega junaka iz pravljice, risanke ali knjigice.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp