NINA BERGER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A NINA BERGER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   NINA BERGER

   Telefon:  031 694 413

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Nina Berger že nekaj let intenzivno raziskuje svoj glas in pevski izraz. S petjem se resno ukvarja že več kot desetletje. Nastopa in sodeluje z različnimi glasbenimi zasedbami (simfonični orkester, big band, pihalni orkester ter druge inštrumentalne zasedbe). Petje je zanjo izraz najglobljega dela sebe.

  nina berger poskrbi za glasbeno pravljico na vašem obredu

  S svojim čutnim petjem oplemeniti vaš poročni dan, pa naj si gre za civilni ali cerkveni obred.
  Njen repertoar je zelo širok, ki sega od opernih arij, šansona, jazza, slovenskih in tujih popevk, skratka za vsak okus se nekaj najde.

  Možnosti instrumentalne spremljave so zelo široki. Sodeluje z različnimi odličnimi glasbeniki, tako da lahko pride v spremstvu klavirja, orgel, kitare, violine, harmonike, lahko tudi v večji, instrumentalni zasedbi. Prilagodimo se vašim željam in okusom.

  Vabljeni na ogled instagram strani: OGLEJ SI


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp