NATALIJA VERBOTEN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A NATALIJA VERBOTEN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  NATALIJA VERBOTEN

  Telefon: 031 777 877

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Velika dama slovenske glasbene scene, učena operna pevka in preklajena glasbenica na odru, vaš najlepši dan oplemeniti s svojo prisotnostjo.

Naj sibo nežna arija v cerkvi, celovečerni koncert ali nastop presenečenje na poročnem slavju, Natalija Verboten ima širok repertoar, ki še tako zahtevne poslušalce ne pusti hladne.

Od zimzelenih melodij, jugorock uspešnic, jazz standardov, slovenske popevke in najnovejših klubskih uspešnic. Kraljica slovenskih odrov je kameleon in se vživi v vlogo, ter ponese vašo zabavo v nove razsežnosti.

Izkušena frontmanka se odlično znajde v vsaki situaciji in drži tempo zabave na vrelišču celo noč ter poskrbi, da energija vaših gostov nikoli ne pade.

Možnosti nastopa

·Nežna arija ali Ave Marija ali popevka po želji mladoporočencev med poročnim obredom v spremljavi pianistke
·Kot presenečenje 1x60min nastop brez skupine
·2 x 40 min nastop brez skupine
·celovečerni koncert s skupino v trajanju do 7h

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp