NAJEMI STARODOBNIKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A NAJEMI STARODOBNIKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   NAJEMI STARODOBNIKA

   Kontaktna oseba: Primož Kovič

   Telefon: 041 933 655

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Si želita poroko v vintage stilu? Pri najemi starodobnika lahko najamete eksotične starinske avtomobile različnih znamk in letnikov. Možen je tudi najem starodobnih traktorjev, motorjev, mopedov, koles in drugih starinskih predmetov. Starodobnik bo pričaral nostalgično vzdušje in poskrbel, da bo poroka nekaj posebnega. Ob najemu dobite poleg še šoferja.

  NAJEMI STARODOBNIKA ZA VSAKO PRILOŽNOST

  Nudimo vam široko paleto starodobnikov, ki so primerni za poroke, obletnice in ostale svečane priložnosti. Starodobnik bo pričaral nostalgično vzdušje in poskrbel, da bo vaš dogodek nekaj posebnega.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp