MURA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MURA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  NASLOVA TRGOVIN:

  – Trgovina MURA, BTC City, Dvorana A, vhod A9, Šmartinska cesta 153 , 1000 Ljubljana

  Telefon: 01 810 9414

  – Trgovina MURA, Plese 2, 9000 Murska Sobota

  Telefon: 02 513 2492

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Slovensko. Vrhunsko. Brezčasno.

Lastnik blagovne znamke MURA je podjetje Arum d.o.o. iz Murske Sobote, ki zaposluje preko 300 ljudi. V naših trgovinah, v Murski Soboti in Ljubljani, lahko poleg aktualne ženske in moške kolekcije, najdete gotove moške obleke v vseh velikostnih številkah in treh standardnih linijah.

Na obeh lokacijah nudimo tudi storitev šivanje po meri, kjer sami izberete kroj, tkanino ter ostale detajle, ki spadajo k vaši unikatni moški obleki.

Tkanine, namenjene za izdelavo moške obleke, so iz 100% vrhunske runske volne, kar pomeni, da obleka z vami diha in da se boste v njej počutili tako kot se za vaš najlepši dan v življenju tudi spodobi – odlično!

obleka za vse priložnosti

Poleg moške in ženske kolekcije nudimo tudi storitve šivanja moških oblačil po meri. Idealno za različne priložnosti, kot je poroka, maturantski ples, gala prireditev, poslovno srečanje in mnogo več.

Končni izdelek je naša prefinjena kakovost v kombinaciji z vašimi željami.

Zagotavljamo vam kvalitetno izdelavo in obljubljamo, da boste z našimi oblekami ob vstopu na skupno življenjsko pot zasijali v vsej svoji eleganci.

Izberite slovensko, izberite MURO.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp