MORRO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MORRO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MORRO SARTORIALE, NAKUPOVALNA GALERIJA KRISTALNA PALAČA BTC

   AMERIŠKA ULICA 8, 1000 LJUBLJANA

   Telefon: 070 669 669

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  morro - NAREJENA obleka PO MERI

  Obleka, narejena po meri, bo točno takšna, kot si jo želite! Sami izberite detajle, zaradi katerih bo vaša obleka izstopala iz povprečja in poudarila vašo osebnost. Od gumbov do šivov, od žepov do robov in zavihkov – povejte, česa si želite in ustregli vam bomo.
  Možnosti personaliziranja obleke je neskončno, a dejstvo je eno: obleka se bo do popolnosti prilegala obliki vašega telesa in poudarila vaše prednosti.

  Naše obleke so narejene, da se prilegajo telesu in so izpoved posameznikove osebnosti. Oblačila linije Morro Sartoriale in Mi&lan oblikujejo, krojijo in šivajo v slovenskem podjetju Mi&lan Moda d.o.o., ki ga vodi gospod Milan Mörec.

  Podjetje zaposluje preko 120 izkušenih modelarjev in šivilij, ki strmijo k enotnemu cilju - strankam nuditi izpiljeno konstrukcijo oblačila, ki rezultira v lahki in edinstveno oblikovani obleki z mehko notranjo obdelavo in premišljeno oblikovanimi detajli. Njihove prioritete so jasne: dizajn, konstrukcija, vrhunska tkanina, tehnološko dovršena izdelava, ročna izdelava, servis.

  Več desetletne izkušnje ter razvoj in izdelava za vrhunske modne znamke, tako v ženski kot v moški modi potrjujejo moto: “Šteje le najboljše!”

  ZAVEZANI KVALITETI

  Z namenom, da od nas dobite najboljše, delamo le z najbolj kvalitetnimi italijanskimi materiali. Proizvodnja materialov poteka po mednarodnih standardih, zato ste lahko prepričani, da bo vaša obleka blestela v obliki najbolj kvalitetnega končnega izdelka, vi pa se boste kot zadovoljna stranka v naše prostore vračali znova in znova.

  Krojači in šivilje so pri svojem delu izredno strastni in profesionalni, kar vodi v izjemno skrb pri oblikovanju vseh detajlov obleke. Od zašitih gumbov do skritih šivov in notranjih žepov – poskrbeli bomo, da bo vaša obleka videti enako popolna od blizu in daleč.
  Garancija? Dve leti.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp