MIA WOOD ART – LJUBEZEN DO LESA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MIA WOOD ART – LJUBEZEN DO LESA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MIA WOOD ART – LJUBEZEN DO LESA

   Telefon: 040 249 499

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Sva Maja in Andrej Kodrič. Mož in žena, in hkrati starša mali hčerkici z imenom Mia. Ja, tako je, ravno zaradi nje, in čisto po naključju, se je začela najina ustvarjalna zgodba Mia wood art - ljubezen do lesa, zato sva pri iskanju imena najinega podjetja vključila ime najine princese.

  Prihajava iz Šentruperta na Dolenjskem in oba že od malih nog rada ustvarjava. Se ve, kdo raje z lesom in kdo vsepovsod dodaja bleščice. Tako sva v prostem času ustvarila lesene črke, ki so otroški kotiček naredile še lepši. Kmalu sva začela dobivati ponudbe za izdelovanje črk še za ostale otroke. Ker je bilo povpraševanja veliko, sva dodajala v najino ponudbo še druge izdelke za otroke, kasneje tudi dekoracijo za dom, za poroke, za krst...

  MIA WOOD ART - LJUBEZEN DO LESA JE ZA NAS NA PRVEM MESTU

  Leseni metuljčki za vsako priložnost

  Lesen metuljček je primeren za vsako priložnost in popestri moderen videz. Je lahek za udobno nošenje in naoljen z naravnimi olji, kar mu da edinstven videz in vonj. Velikosti metuljčka so različne, elastika pa je prilagodljiva po vratnem obsegu. Izbirate lahko med več različnimi modeli in barvo traku okrog metuljčka.

  PREDPRAŽNIK Z NAPISOM

  - narejen je iz kokosovih vlaken
  - odporen na vremenske vplive in plesen
  - zelo trpežen
  - enostaven za čiščenje s sesalnikom
  - nedrseča podlaga zagotavlja,da bo predpražnik ostal na svojem mestu
  - velikost je 40cmx60cm
  - napis se ne izbrise in je izdelan po vaših željah

  V kolikor želite motiv ki je že v ponudbi, nam po izbranem motivu in pred zaključkom naročila pod opombe samo dopišite besedilo. V kolikor želite motiv/logo po vaših željah, izberite motiv po naročilu in vas po oddanem naročilu kontaktiramo.

  OSTALI POROČNI IZDELKI

  Leseni izdelki, ki jih pari vključijo v detajle svoje poroke. Vse izdelke lahko izdelamo po vaših željah, tako po velikosti kot tudi v želeni barvi.

  lesena škatlica za prstane

  Lesena škatlica za prstane je velikosti 15,5 cm x 15,5 cm.
  Lesena škatla je spredaj prozorna, vsebuje napis: Želje in nasveti mladoporočencema ter srčke v željeni barvi.

  škatla za želje svatov

  Škatla za želje in nasvete vaših svatov na poroki.

  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp