MANZARA POROČNE OBLEKE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MANZARA POROČNE OBLEKE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  MANZARA POROČNE OBLEKE

  Telefon: 041 206 143

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

MANAZARA FASHION

MANZARA fashion je mednarodna spletna trgovina s trendovskimi ženskimi oblačili svetovnih proizvajalcev. Našim modnim smernicam pa sledi že preko 250.000 ljudi po vsem svetu. Odločili smo se, da našo ponudbo obogatimo z veliko izbiro vrhunskih poročnih oblek znamke Laura Lavoni, ki se uvršča med najboljše blagovne znamke v Evropi. Ponujamo vam visoko kakovostne izdelke po dostopnih cenah, ki poskrbijo za bogat videz. Za piko na i pa je večina izdelkov znamke Laura Lavoni,
ki vam jih ponujamo, izdelanih ročno.

Z Manzarinimi oblačili boste IZSTOPALI iz množice, saj za vas skrbo izbiramo le NAJBOLJŠE, najbolj TRENDOVSKA oblačila po zadnjih modnih smernicah.

POROČNE OBLEKE

Poročna obleka je za nevesto eden najpomembnejših detajlov celotne poroke saj izraža vas in vašo osebnost.

V Manzara Fashion se zavedamo, da je poroka edinstven in neponovljiv dogodek v vašem življenju, zato vam želimo s pestrostjo izbire in kvaliteto storitve pomagati, da bo ta dan čim lepši.

V naši bogati ponudbi boste našle dolge, kratke, preproste, razkošne in klasične poročne obleke, ter obleke za poroko po zadnjih modnih trendih, različnih velikosti in barv.

OBLEKE ZA OTROKE

Tudi otroci so radi urejeni na poroki svojih staršev, zato smo pripravili bogat izbor svečanih oblačil za deklice.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp