MAMA PAULA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MAMA PAULA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MAMA PAULA

   Britof 27, 4000 Kranj

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Spoznajte glavno ustvarjalko blagovne znamke Mama Paula

  Sem Hana in ustvarjam pod blagovno znamko Mama Paula. Že kot majhna deklica sem zelo rada ustvarjala in si izmišljala nove in nove sladice. Sem velik perfekcionist in vedno mi je v izziv moje kreacije dodelati do potankosti - po videzu, okusu, strukturi… Uporabljam samo naravne in pristne sestavine, tako kot včasih moja stara mama Paula, po kateri se imenuje moja blagovna znamka.

  Ob pogledu na logotip in ime se verjetno poraja vprašanje: »Pa zakaj ravno Mama Paula«. Odgovor je preprost. Moja stara mama je bila Pavla. Pred dvema letoma smo ob odprtju kavarne v centru Supernova Kamnik prišli na idejo, da bi kavarno poimenovali po njej. Bili sva zelo povezani. Ravno pri njej sem se naučila peči potico, štrudelj in veliko drugih dobrot. Verjetno sem prav zaradi nje dobila veselje do ustvarjanja v kuhinji. Ime nam je bilo všeč, ker za njim stoji tradicija, domačnost in pa nekaj novega, zanimivega, drugačnega.

  V podobo logotipa smo ujeli njen obraz in s tem dodali piko na i celostni podobi.

  Vsaka škatlica je izdelana ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz zelo kakovostnih surovin.

  Zdaj bomo svoje brbončice lahko razvajali počasneje – sami ali v dvoje – ob tem pa nam ne bo nikoli dolgčas.
  Prav vsaka čokoladica bo v naših ustih ustvarila nežno čokoladno eksplozijo.

  Cukri so prijetna razvada ob vseh priložnostih

  Vsak sladoled je izdelan ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz zelo kakovostnih sestavin. Navdihuje ga pristen okus in je na voljo v različnih mlečnih ali sadnih veganskih okusih. Tako je okusen in kremast, da te v trenutku prevzame. Lahko je popolna sladka in osvežujoča razvada ali pa odlično darilo za soseda, taščo, prijateljico ali pa zate. Z našimi božanskimi sladoledi vas lahko razvajamo na rojstnodnevnih zabavah, poslovnih dogodkih, fantovščinah in dekliščinah, piknikih ter porokah.

  SLADOLEDNA PRAVLJICA NA VAJINI POROKI

  Ste za nekaj posebnega, drugačnega in unikatnega?

  Dajte svoji poroki in zabavi piko na " i " s sladoledi Mame Paule.

  Ste za čokoladno ali bolj za sadno? Mama Paula ras razvaja z božanskimi okusi, ki jih je vredno poizkusiti.

  Svoje svate lahko pocrkljate z najrazličnejšimi čokoladnimi darilci. Lahko izbirate med personalizacijo embalaže naših že obstoječih izdelkov, personalizirano bombonjero s čokoladnimi grižljajčki po vaši izbiri, personalizirane tablice, čokolade v obliki srca z napisom in posipom po želji, čokoladne lizike… So sladka, lepa in majhna pozornost nekomu, ki ga imaš rad.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp