MAJA FERME

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MAJA FERME

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  MAJA FERME

  Telefon: 041 323 842

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

POROČNE KREACIJE – MODNIH DODATKOV MAJE FERME

Navdih in inovativen dizajn, ki ga navdihujejo vrednote iz preteklosti, obenem pa vključuje sodobne POROČNE TRENDE MODNIH DODATKOV SVETOVNE MODE.

POROČNI TRENDI SVETOVNE MODE

Navdih za kolekcijo so Hollywoodske dame preteklih obdobij. V kolekciji se odraža dekliška sofisticiranost Audrey Hepburn, eleganca in nežnost Grace Kelly ter samozavest in moč Marlene Dietrich. Kolekcija je namenjena samozavestni sodobni ženski, ki se lahko spopada z vsemi nalogami in izzivi sodobnega časa in ve, da si zasluži spoštovanje in ljubezen.
Ženska Maje Ferme ima potencial, da postane vodilna dama 21.stoletja, da postane moderna zvezda.

Navdih za kolekcijo so Hollywoodske dame preteklih obdobij. V kolekciji se odraža dekliška sofisticiranost Audrey Hepburn, eleganca in nežnost Grace Kelly ter samozavest in moč Marlene Dietrich. Kolekcija je namenjena samozavestni sodobni ženski, ki se lahko spopada z vsemi nalogami in izzivi sodobnega časa in ve, da si zasluži spoštovanje in ljubezen.

Ženska Maje Ferme ima potencial, da postane vodilna dama 21.stoletja, da postane moderna zvezda modnih kreacij.

Kako nastajajo kreacije priznane modne oblikovalke Maje Ferme

Studio imate v Ljubljani? Kako zgleda vaš delavnik s strankami?
Res je, naš salon se nahaja v centru Ljubljane, na Rimski cesti 5, poleg Križank, kjer sprejemamo stranke po predhodnem naročilu.
Ko stranka pokliče ali nam piše na e.mail se najprej dogovorimo za dan in čas obiska, kajti le tako je lahko obisk lepo doživetje, polno veselja, sproščenosti in uresničitve vseh želj.
Po pogovoru s svetovanjem in pomerjanju, izrišemo model obleke, ki je pisan na kožo nevesti, določimo barve, materiale, se pogovorimo glede pričeske, make-upa, nakita, čevljev, podvezice, šopka,…vsega kar nevesto zanima. Tedaj določimo tudi točno ceno glede na model in finančni plan bodoče neveste ter vzamemo mere.
Nato sledi iz moje strani proces izdelave vključno z nabavo primernih materialov.
V kolikor stranka želi sledi proba obleke in nato končna izdelava.

V MAJINEM ATELJEJU BOSTE NAŠLI

Poročne modne ženske obleke
Ženska oblačila za coctail dogodke
Ženska oblačila za javne prireditve
Ženska oblačila za poslovne sestanke
Modni dodatki
Ženska modna modna obutev

MAJA FERME SVETUJE

Kako pa je z dolžino oblek: nekatere vaše poročne obleke so čisto posebne, tako da se iz dolge spremenijo v koktajl obleko.
Vedno več je nevest, ki si želijo bogato poročno obleko ali poročno obleko z vlečko le za obred, po polnoči pa se želijo zabavati, biti bolj sproščene in s tem imeti tudi krajšo obleko. Zato v našem salonu Maja Ferme na Rimski 5 izdelamo tudi “pametne” poročne obleke, ki se po polnoči lahko spremenijo v atraktivne kratke obleke, ki jih lahko celo oblečemo še za kdaj, če jih seveda pravilno stiliziramo.

NAJVEČKRAT NAGRAJENA SLOVENSKA MODNA OBLIKOVALKA MAJA FERME

Nikoli ne dobimo vizije ne, da bi imeli tudi moč, da jo uresničimo. Vsak človek je edinstven in poseben, pomemben del sestavljanke, ki se rodi zato, da bi predal drugim pomembno sporočilo.

Pri oblikovanju in v življenju me vodi 7 prepričanj, pove Maja ferme, ena od teh je:
Iz preteklosti se učimo, da bi lahko razumeli sedanjost in oblikovali boljšo prihodnost. Pri svojih delih združujem elemente iz preteklosti, vpete v potrebe sedanjega časa z vizijo prihodnosti. Moda je eden najlepših zgodovinskih zapisov časa, v katerem živimo in ga soustvarjamo.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp