MAJA FERME

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MAJA FERME

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MAJA FERME

   Telefon: 041 323 842

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  DIZAJNERSKE POROČNE OBLEKE

  S priznano večkrat nagrajeno Slovensko modno oblikovalko Majo Ferme smo se pogovarjali o novih modnih smernicah v poročni modi in zanimivostih iz njenega salona kjer najdete pravljične, zapeljive in elegantne poročne obleke, takšnih kot ni mogoče najti nikjer drugje.

  Kaj je tisto, na kar bi morala biti vsaka nevesta pozorna?
  Vsaka nevesta bi morala biti pozorna na to, da ji je obleka ulita po postavi, da je lahka in prijetna za nošnjo kar zagotavljajo le naravni svileni materiali in seveda da poudari vse lepo na njeni postavi. Le tako bo zadovoljna in sproščena ves dan in vso noč.

  Kako se začne prvi posvet z bodočo nevesto, kako prideta do končne ideje in do obleke?
  Z bodočo nevesto se najprej dogovorimo za srečanje v našem salonu na Rimski 5 v Ljubljani kjer si vzamemo čas in najprej prisluhnemo njenim željam ter ji nato svetujemo glede na postavo, barvo las, ten polti in seveda glede na modne smernice in karakter posameznice.Tedaj določimo tudi material, barvo in natančno ceno. Kmalu sledi prvo pomerjanje in kaj hitro tudi unikatna po meri izdelana sanjska obleka. Nato sledi usklajevanje z modnimi dodatki, pričesko in makeupom.
  Le tako lahko dosežemo da nekdo zažari v vsej svoji lepoti in se počuti enkratno, dogodek pa mu
  ostane v najlepšem spominu kar se na koncu vidi tako na fotografijah kot na kameri.

  Mnogi pravijo, da so vaše obleke čudovite in da ste res mojstrica v svetovanju in izdelavi poročnih oblek, vendar večina misli da si jih ne more privoščiti. Nam zaupate kakšne so cene?
  Vsi, ki nas pokličejo za obisk v našem salonu Maja Ferme fashion in s katerimi se pogovarjamo, so presenečeni nad zmernimi cenami. Coctail obleke se pri nas pričnejo pri 450Eur, dolge so nekoliko dražje. Če pomislimo, da je cena sposoje poročne obleke le kanček ugodnejša od izdelane dizajnerske obleke pri nas, bo vsaka vsaj malo inteligentna ženska poiskala svojo sanjsko obleko ukrojeno po njenih merah v salonu Maja Ferme.

  Koliko pred pomembnim dogodkom, bi morala nevesta priti do vas?
  Priporočljivo je vsaj tri mesece prej, čeprav smo izdelali poročno obleko že v pičlih 10 dneh, vendar so tedaj cene višje.

  Kako vas neveste najdejo?
  Salon Maja Ferme se nahaja v Ljubljani na Rimski 5.
  Za obisk je potrebno predhodno naročilo na: info@majaferme.com

  Majino delo lahko spremljate na:
  Facebook: https://www.facebook.com/maja.ferme
  Instagram: http://iconosquare.com/fermefashion
  Spletna stran: www.majaferme.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp