MADIDAH ART DECOR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MADIDAH ART DECOR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

 • PRIKAŽI KONTAKT

  MEDIDAH ART DECOR

  SEČOVLJE

  Kontakt: +386 69 63 35 31

   

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Načrtujeta poroko?

Če imate radi toplino in preprostost rustikalnega dekorja vas bo verjetno zanimalo nekaj povsem unikatnega in fantastičnega.

Sva družinsko podjetje iz Sečovelj, ki se ukvarjava s pletenjem vrvi v tehniki ročnega pletenja vrvi - MAKRAME.
Makrame je najino unikatno delo in ne zmanjka nama idej kako bi lahko uredila prostor za poroko in pričarala poroki unikatnost in edinstvenost. Prepustita se najinim idejam medtem, ko bosta vidva le občudovala unikatni dekor na vajini poroki. Prepričana sva, da bo vajina poroka resnično sijala in da nikoli ne bosta pozabila vajinega poročnega dne.

UNIKATNA IN EDINSTVENA DEKORACIJA MAKRAME

Dodajte rustikalni dotik vseh elementov na vajini poroki z unikatno tehniko pletenja vrvi.

Povsem unikatno in po vajinih željah vama lahko narediva dekoracijo omizja na poročni zabavi, celoten poročni civilni obred, okrasitev cerkve, okrasitev avtomobilov...


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp