LOKACIJA HERVOL V PRISTNI NARAVI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LOKACIJA HERVOL V PRISTNI NARAVI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  LOKACIJA HERVOL- KMEČKI HRAM HERVOL

  BUKOŠEK 67, 8250 BREŽICE
  Kontaktna oseba: Nuška Hervol

  Telefon: 051 240 699

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Lokacija Hervol v pristni naravi se nahaja le 1,5km iz mesta Brežic kjer je čudovit prostor obdan s pristno naravo. Travnate površine in hrastov gozdiček v podobi parka vas vabi na sprostitev in sprehod v naravi.

Lokacija je primerna za organizacijo porok, praznovanje obletnic in abrahamov, rojstnih dni, zaključenih družb ter fantovščin in dekliščin.

Ker v bližnji okolici nudimo oglede turističnih točk so vabljeni tudi avtobusni izleti in podjetja prav tako zaključki šol in vrtcev.

poroka v pristni naravi

Čudovita narava obdana z zelenimi površinami in gozdičkom je zagotovo ena najlepših ozadij za izmenjavo vajinih poročnih zaobljub.

Nudimo vam velik prostor za poročno slavje na prostem za neomejeno število ljudi. Poskrbimo tudi za poročni catering, poročno glasbo in animacijo.

V naravi, ki je primerna in dostopna invalidom in starejšim ljudem, nudimo zraven nadstreška za 50 oseb še neomejeno število oseb v odprtem prostoru na sončku ali v senci.

Na voljo je kurišče za samopeko, hladilnik, delovni pult in topla voda. Opremljeni smo tudi z zunanjimi santarijami in tuš kabino. Zraven je tudi nadstrešek za glasbenike in plesišče. V lepem vremenu je število gostov neomejeno. Za parkirišče je poskrbljeno za veliko število avtomobilov prav tako za več avtobusov.

Na vašo željo poskrbimo tudi careting, živo glasbo in animatorja za otroke. Prostor je primeren za zasebne in zaključene družbe saj se v enem dnevu zabava samo ena družba.

praznovanje otroških rojstnih dni

Priporočljivo je praznovanje otroških rojstnih dni kjer so otroci na varnem in na svežem zraku. V parku se nahajajo različna igrala za otroke, kjer si otroci krajšajo čas in se v miru zabavajo medtem ko ste lahko vi brez vsakršnih skrbi.

Za otroke je dobro poskrbljeno saj se na posestvu nahajajo še nogometno igrišče, košarka in odbojka. Praznovanje za vašega najmlajšega je lahko tudi v notranjih prostorih saj je prostor velik za 80 ljudi.

V primeru da nas preseneti poslabšanje vremena ali nevihta imamo na voljo dvorano ki sprejeme 8o oseb. Dvorana ima oder za glasbene skupine ali animacije za nastop. Poleg nje se nahaja priložnostna kuhinja za odložitev stvari in šank opremljen s hladilnikom ter sanitarije.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp