LJUBLJANSKI GRAD

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LJUBLJANSKI GRAD

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   LJUBLJANSKI GRAD

   Telefon: 01 306 42 39, 031 715 242

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  VAJINA PRAVLJICA NA LJUBLJANSKEM GRADU

  Na Ljubljanskem gradu, kroni glavnega mesta, v zavetju mogočnih zidov in objemu narave, je poročni dan edinstveno doživetje.

  Ljubljanski grad je že desetletja med najbolj priljubljenimi lokacijami za sklepanje zakonskih zvez. Ob prelepih zgodovinskih dvoranah za poročni obred in slavje, lični kapeli sv. Jurija iz 15. stoletja za sklenitev cerkvenega poročnega obreda in grajski kulinariki, Ljubljanski grad kot na dlani ponuja vse na enem mestu. Naj se vajina zgodba začne pisati na prizorišču, kjer si preteklost podaja roko s prihodnostjo.

  Poročni obred

  Na Ljubljanskem gradu izvajamo civilni in cerkveni obred.

  Za civilni obred se lahko odločite za katero izmed prelepih zgodovinskih dvoran, za poroko v Grajskem vinogradu ali v obrambnem jarku.

  Cerkveni obred poteka v lični kapeli sv. Jurija iz 15. stoletja.

  Poročno slavje

  Nudimo vam organizacijo vašega poročnega slavja v kateri izmed grajskih dvoran. V dogovoru z vami vam celotni dogodek organiziramo, pomagamo tudi pri izbiri pogostitve in zabavnega programa ter pri aranžiranju prostora.

  Ljubljanski grad je spomenik kulturnega pomena, zato prinašanje in strežba hrane ter pijače na območju Ljubljanskega gradu, Grajskega parka in parkirišča nista dovoljena. Riža in konfetov ni dovoljeno metati, dovoljeni so milni mehurčki, ki jih lahko kupite tudi v grajski trgovini.
  V kolikor želite zunanje površine Ljubljanskega gradu uporabiti za poročno snemanje ali fotografiranje, poročni obred pa ne poteka na Ljubljanskem gradu, morate vnaprej pridobiti soglasje javnega zavoda Ljubljanski grad in poravnati znesek v višini 130 €. DDV ni vključen v ceno.

  Ljubljanski grad – prejemnik certifikata LGBT prijazno – je tudi lokacija za sklenitev zakonske zveze istospolnih parov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp