LESENI POROČNI ALBUMI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LESENI POROČNI ALBUMI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  LESENI POROČNI ALBUMI URŠULA

  Kontaktna oseba: Ursula Senekovič

  Telefon: 031 784 769

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

UNIKATNi leseni poročni albumi

Leseni poročni albumi Ursula so izdelani pretežno ročno iz lesa, papirja, lanenega blaga, umet.usnja, čipk, biserov in svilenih trakov. Unikaten pečat jim dajejo napisi in vzorci, napisani s tehniko moderne kaligrafije. Albumi so kvalitetni, naravni, na pogled pa elegantni, z vintage pridihom.

DIMENZIJE

Albumi so na voljo v naslednjih dimenzijah: 22x22cm, 30x30cm in 35x35cm.

Notranjost je izdelana iz trdih listov bež barve in pergamentnih fotofolij. Izberete lahko poljubno št. strani, ki omogočajo lepljenje slik različnih velikosti.

Cene albumov se gibljejo od 55€ do 75€.

Za blagovno znamko Ursula se skriva Urška – mlado, kreativno in srčno dekle, ki z veseljem prisluhne vašim željam in vam izdela album, ki si ga želite. Za več informacij, sestanek ali naročilo, jo kontaktirajte.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp