LEA’S DESIGN IZDELAVA VABIL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LEA’S DESIGN IZDELAVA VABIL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   LEA’S DESIGN IZDELAVA VABIL

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  UNIKATNA POROČNA VABILA

  Poleg poročnih vabil vam lahko oblikujemo in natisnemo tudi vabila za ostale svečane in posebne priložnosti: rojstno dnevna vabila, vabila za okrogle obletnice, vabila za dekliščino, vabila za piknik, vabilo na srečanje…

  Poročna vabila in zahvale je seveda možno izdelati v raznovrstnih barvnih kombinacijah po vaših željah, da bo tudi le-ta v skladu z rdečo nitjo vajinega poročnega dne.

  NA VOLJO VABILA ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI

  v vseh barvnih trendih.

  Izberita si svoja poročna vabila in drugo papirno galanterijo iz iste kolekcije in tako poroki vdihnita svoj stil in temo poroke.

  Povabite goste na poroko s čudovitimi poročnimi vabili, ki se bodo barvno in stilsko ujemali s celotno barvno nitjo poroke.

  Izdelava unikatnih modnih dodatkov, voščilnic in drugih unikatnih izdelkov ...

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp