LARISA SREŠ & SKUPINA AVANTURA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LARISA SREŠ & SKUPINA AVANTURA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   LARISA SREŠ & SKUPINA AVANTURA

   Kontaktna oseba: Samo Sreš

   Telefon: 068 197 074

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Skupina Avantura prihaja iz Prekmurja in je na slovenski glasbeni sceni prisotna že več kot 30 let. Skupino sestavljajo štirje člani in ena članica. Na bobnih Samo Sreš, na bas kitari Filip Vlaj, na kitari Nino Dotto in na klaviaturah Jožef Sreš. Leto 2021 pa je bilo prelomno leto za skupino. Začelo se je novo sodelovanje z mlado, nasmejano in energično pevko Lariso Sreš. Do sedaj so skupaj izdali že tri avtorske pesmi. »Le trenutek«, »Poseben kraj« in »Frajerke«. Za vsako pesem so posneli tudi zanimiv videospot, ki si ga lahko ogledate na njihovem YouTube kanalu.

  Larisa Sreš & Skupina Avantura na vajini poroki

  Glasba in ples sta ena od najpomembnejših elementov uspešne in zabavne poroke zato naš repertoar zajema vse, kar je potrebno za dobro zabavo. To je naše vodilo in tega se držimo.

  Skupina ima za sabo več kot 30 let izkušenj na področju izvajanja glasbe. Odlikuje jih predvsem kakovostno izvedena glasba, večglasno petje, povezovanje in animacija publike. Njihov seznam pesmi zajema širok izbor domačih in tujih uspešnic, različnih glasbenih zvrsti s katerimi poskrbijo za nepozabno zabavo. Vse te izkušnje si je skupina pridno nabirala, v vseh teh letih, ko so poleg samostojnega delovanja bili tudi spremljevalna skupina mnogih priznanih glasbenih izvajalcev. Simona Weiss, Jasmin Stavros, Vlado Kalember, Špela Grošelj in zadnjih deset let mogoče najbolj prepoznavni kot spremljevalna skupina pevke Tanje Žagar. Larisa Sreš & Skupina

  Avantura so sedaj na samostojni poti. Larisa je s svojim prihodom v skupino prinesla ogromno svežine, pozitivne energije in delovnega elana. Pridno ustvarjajo svoje avtorske pesmi in nastopajo po celi Sloveniji. S svojo energijo in skrbno izbranim glasbenim programom, ki ga izvajajo poskrbijo za nepozabno zabavo vse do jutra.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp