LADYBUG

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LADYBUG

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   LADYBUG

   Kontaktna oseba: ga.Ines

   Telefon: 051 667 512

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ladybug poročno vozilo je veliko več kot le prevozno sredstvo. Primeren je za razne dogodke kot so poroke, rojstni dnevi in podobno.

  Ladybug ni navaden kombi, preplete se skozi življenjske zgodbe ljudi in postane delček čudovitih utrinkov ujetih skozi objektiv, ki postanejo spomin za vedno. Vsak par ima svojo zgodbo, povsod pa je rdeča nit ljubezen in to je na koncu dneva vse, kar resnično šteje.

  ŽE IMATA SVOJ POROČNI PREVOZ?

  Se tudi ti pripravljaš na poroko?

  Potem verjetno veš, koliko časa in energije te to stane... Večinoma moraš priznati, da je to planiranje sicer zelo vznemirljivo in napolnjeno z adrenalinom, ki vsebuje tiste posebne metuljčke v tvojem trebuhu. Prepustiš se vsakemu detajlu v njej in uživaš z mislijo na svoj veliki dan.

  Tudi poročno vozilo je del poroke. Z najemom poročnega vozila Ladybug si bosta popestrila vajin dan in ustvarila popolno zgodbo.

  Ladybug v dvoje totalno zažiga

  Ladybug prevozno sredstvo lahko najameš tudi v paru.

  Imejta najbolj cute prevozno sredstvo v Sloveniji tudi vidva.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp