KSENIJA ŠAŠEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KSENIJA ŠAŠEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KSENIJA ŠAŠEK

   Kontaktna oseba: Ksenija Šašek

   Telefon: 031 816 209

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Sem Ksenija Šašek in prihajam iz Dolenjske. S petjem se ukvarjam že od malih nog, zadnjih par let pa sem bolj aktivna na porokah. Najprej z narodnozabavnim ansamblom, potem pa me je navdušilo tudi petje na civilnih in cerkvenih
  obredih, pogostitvah, ob prvem plesu, ipd.

  Eden najbolj čustvenih trenutkov je prav poroka. Petje in glasba v živo se na tako pomemben dogodek dotakneta vaših čustev in podpirata vajino odločitev. Z izrazito glasovno in čustveno interpretacijo si svoj poročni dan vtisnita v spomin. Spremlja me lahko kitarist ali pianist. Vama dam na izbiro, kaj si najbolj želita. Ponujam zelo širok repertoar. Če vajine pesmi ni zraven, nič hudega. Naučim se jo lahko posebej za vaju. Končno izbiro pa prepustim vama. Če sta srečna vidva, sem tudi jaz.

  Poskrbim pa lahko tudi za večerni del poroke. Z ansamblom poskrbimo za povezovanje, animacijo, odlično glasbo ter zabavo, na kateri ne preživi nihče v sede ampak se zabava! Na vsakem nastopu se prilagodimo publiki tako z glasbo, kot z animacijo in le tako je zabava lahko popolna. Izvajamo narodno zabavno, slovensko, hrvaško, angleško, popularno, dalmatinsko,…skratka glasbo, ki je primerna za odličen žur do jutra.

  ksenija šAšek poskrbi za glasbeno pravljico na vajini poroki

  Se poročita in sta še pri iskanju glasbenika za petje in igranje na poročnem obredu? Poskrbim za glasbeno spremljavo na civilnem in cerkvenem delu. Medtem, ko bosta sprejemala čestitke in pogostila svoje svate pa poskrbim za nekoliko bolj živahno in prijetno glasbeno spremljavo.

  Glasba na poroki ustvarja posebno vzdušje in je pomemben del poročnega dne saj naredi vajin dan še bolj edinstven in nepozaben.

  Za rezervacijo petja na poročnih obredih pišite na sasekksenija@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp