KRUCEFIX

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KRUCEFIX

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  KRUCEFIX

  Pot Na Močila 4, 4294 Križe

  Telefon: 040 129672

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Krucefix je unikatna družinska destilarna. Locirana v vasi Križe na Gorenjskem. V bližini kulturno zelo bogatega mesta Tržič. Korenine mesta in prvi zapisi segajo daleč nazaj v čas Rimskega imperija. Prav tam, ob vznožju sončne strani Alp, kjer se mogočne Južno apneniške Alpe prično spuščati proti morju. V neposredni bližini antičnega prelaza Ljubelj v regiji katero prekrivajo smrekovi gozdovi, nizki vendar košati grmi ruševja in najvišje rastoče brinove jagode. Naravo okoli nas neizmerno spoštujemo in živimo z njo prav vsak trenutek. Njena vloga v proizvodnji Krucefix pa ima nepopisno vrednost. Daleč stran od hrupa, človeškega vrveža, s čistim zrakom, kristalno vodo ter rodovitnimi polji in gozdovi se nahaja destilarna Krucefix.

Vse sestavine nabiramo ročno na pobočjih okoli Begunjščice in Kriške gore. Med potoki, izviri, slapovi, okoli Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp. Na nadmorski višini med 1000 in 1900 metri ter višje. Prav tam uspeva rastlinje, ki v dolgih zimah kljubuje ledu, vetru in mrazu. V poletnih mesecih pa izkoristi toplo sonce za svojo rast in se za preživetje napoji s kar največ zdravilnimi učinkovinami.

zakaj preizkusiti naša žganja krucefix

Življenje je senzorična izkušnja. Saj se, ko nekaj zares čutimo, počutimo najbolj žive. In tisti majhni, kratki, čutni trenutki,
v naši notranjosti podoživljajo celotno vesolje čustev in užitkov. Zato med procesom pridobivanja prvinskih žganj in likerjev, skrbimo za najvišjo možno stopnjo dovršene popolnosti. Le tako lahko zares začutimo tisto kar resnično bogati naš in vaš okus, dušo ter zajame zlate občutke, trenutek za trenutkom, občutek za občutkom.

Prav zato je vsak korak v našem procesu skrbno ter ročno izdelan, z veliko pozitivne energije in predanosti do dela.
Je naš način, način doživljanja in podoživljanja tistih majhnih, kratkih in čutnih trenutkov, kot celotno vesolje čustev in užitkov.

krucefix žganja in likerji kot odlično izvirno darilo

Zavedamo se, da dan enostavno nima dovolj ur, da bi lahko postorili vse dnevne obveznosti. Zaradi prehitrega načina življenja. Z našo pomočjo sestavite ekskluzivno darilo, izberete prvinska žganja & likerje, s katerimi boste očarali vaše stranke, poslovne partnerje, sodelavce, vaše boljše polovice, mamo, očeta, prijatelje ali kogarkoli na vašem seznamu.

Prepustite nam zaupanje, da vam pomagamo prilagoditi vaša poslovna ali osebna darila. Dodamo Vaše zasebno sporočilo za vse tiste najpomembnejše osebe na vaši poslovni in osebni poti.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp