KREATIVINE FRAMES

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KREATIVINE FRAMES

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KREATIVINE FRAMES

   Kontaktna oseba: Marko Pirc in Maja Slabe

   Telefon: +386 40 191 152

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Sva Marko in Maja. Skupaj sva že 5 let. Rada potujeva in odkrivava nove fotogenične kraje in arhitekturno zanimive stavbe. Poleg tega pa rada v ta območja vstaviva tudi človeško telo, ki je vsako posebej zanimivo in ekstravagantno. Ljubezen do fotografije naju je združila ko je Marko deloval v video produkciji z lastnim podjetjem Kreativine. Podjetje ima že 5 let in ker sem mu pomagala na snemanjih, je tudi mene želja vse bolj popeljala v fotografske vode. Vpisala sem se na fotografijo in že profesionalno fotografiram na različnih področjih.

  Markova strast je videografija, s katero se ukvarja že celih 12 let. Deloval je že z raznoraznimi podjetji kot so Pop Tv, Invida, Info TV, T2, Gipsy and Clown, Hudwood, WheelBee, SNOW ANGELS,… Zaradi velikega povpraševanja po fotografskih storitvah se je tudi v tem izpopolnil in sedaj delava na vseh področjih. Za ogled del video projektov obiščite stran www.kreativine.com

  Ker so nama v začetku prijatelji zaupali fotografijo njihovih porok, ter ostalih fotografskih reči sva se v poročni fotografiji našla in odločila da se temu bolj resno posvetiva. Sama veva da je to pomemben spomin, ki mu gre posvetiti malo več časa in dobrega fotografa je pametno izbrati. Poročni dan je vseeno neka večja prelomnica v življenju in je ključnega pomena v kopici drugih detajlov na poročni dan. Midva sva preprosta fotografa, ki sva odprta za različne predloge, glede poročne fotografije.

  Ne delujeva pa samo na poročnem področju fotografije, temveč tudi družinska, portretna, nosečniška, reklamna, manekenska, ter reportažna.

  poročna fotografija kreativine frames

  Sva izkušena ekipa polna entuziazma, odprta za nove pristope video produkcije in profesionalnega fotografiranja. Pri iskanju rešitev za naročnika razmišljava izven okvirov utečenega. Sva fleksibilna in profesionalna. Z najinimi izkušnjami oplemenitiva vaše želje. V veselje nama bo sodelovati z vami.

  PAKET MINI

  – 1 fotograf
  – 5-6 ur terena
  – Spletna galerija
  – 400 Obdelanih fotografij polne ločljivosti
  Cena: 600 €

  PAKET PREMIUM

  – 2 fotografa
  – Cel dan do razreza torte
  – Spletna galerija
  – 700-900 Obdelanih fotografij polne ločljivosti
  Cena: 1200 €

  POLNI PAKET

  – 1 fotograf + 1 videograf
  – Cel dan + Cel večer
  – Spletna galerija
  – Predporočno fotografiranje
  – 700 Obdelanih fotografij polne ločljivosti
  – video 20 min + video 3 min
  Cena: 1600 €

  VIDEO

  1 snemalec
  video do 20min + video 3min
  vključeni intervjuji sorodnikov
  Cena: 900 €

  kako sva drugačna

  Delujeva izven okvirjev, sva komunikativna in znava prisluhnit. Postavljava kvaliteto pred kvantiteto.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp