KOZJANSKI DVOR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KOZJANSKI DVOR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KOZJANSKI DVOR

   Kozje 50a, 3260 Kozje

   Telefon: 031 666 051

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Kozjanski dvor se nahaja v naselju Kozje ter ponuja restavracijo, bar in vrt. V Kozjanskem dvoru se lahko sproščate na terasi. V Kozjem in njegovi okolici lahko uživate v pohodništvu, ribolovu, kolesarjenju ter drugih aktivnostih.

  poroka v kozjanskem dvoru

  Preživita popoln poročni dan v objemu narave in se zaobljubita v idiličnem ambientu. V Kozjanskem dvoru, vam bomo pričarali nepozaben začetek skupnega potovanja, ki si ga boste zapomnili za vedno.
  Zavedamo se, da je izbor lokacije pri organizaciji poroke izjemnega pomena in mora imeti poseben čar.

  Vsaka ljubezenska zgodba je drugačna in prav tako je drugačna vsaka poroka. Vaše poročno slavje bomo z veseljem prilagodili vsem vašim željam, pričakovanjem in pomembnim drobnim detajlom. V Kozjanskem dvoru bomo poskrbeli za čudovit ambient v neokrnjeni naravi ob ribniku. Prav tako ne bo manjkalo odlične hrane in pijače ter cvetja in dekoracije.

  Civilni obred lahko izpeljemo na travniku ali pod vrbami na terasi ob ribniku. Za pogostitev je na voljo velika dvorana, lahko pa jo izvedemo tudi na prostem.

  Civilni obred lahko izvedemo pri nas ali na Gradu Podsreda.

  kozjanski dvor-prečudovita lokacija v osrčju narave

  Ob pogledu na zelene površine ter bližnji ribnik je na voljo bogat izbor jedi različnih okusov. V ponudbo je vključenih veliko domačih pridelovalcev raznih izdelkov.

  V restavraciji je prostora za do 50 oseb medtem ko je v dvorani prostora za do 100 ljudi. Gostimo lahko tako manjše kot velike poroke.

  prenočišča

  V Kozjanskem dvoru imamo nastanitvene kapacitete za 26. oseb tako, da se lahko brezskrbno zabavate dolgo v noč.

  Vse sobe so osvežene in imajo nove klimatske naprave, TV z ravnim zaslonom, zasebne kopalnice, Wi-Fi, garderobno omaro ter veliko prostora. Zjutraj pa naše goste pričaka bogat domač zajtrk, saj pečemo domač kruh, izdelujemo domače marmelade in nudimo lokalne izdelke.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp