KOČA NA VASI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KOČA NA VASI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KOČA NA VASI

   Prihova 34a, 3331 Nazarje

   Telefon: +386 (0) 31 206 715

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Koča na vasi, kjer lahko občuduješ lepoto lesa, narave in doživiš utrip življenja, v majhni vas s prijaznimi ljudmi. Koče so zgrajene izključno iz lesa, z veliko ljubezni. Ponujajo oddih za 4 osebe ali par. Koče so popolnoma opremljene za bivanje in aktivnosti ob oz. izven koč. Na voljo so kolesa, otroška igrala, piknik prostor, v zimskem času pa pod zvezdami ogrevan jacuzzi z raznobarvno osvetlitvijo in različno masažo.

  Privoščite si svoj oddih v mirni vasici Prihova v osrčju Savinjske doline. V koči je opremljena kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica (tuš, umivalnik, WC), dve spalnici in balkon. Za sprostitev pa je tu še finska savna, ki se nahaja v sami hiši in jo uporabljate po lastni želji. Zunaj je pokrita terasa s kaminom, nad njo pa terasa z bazenom z ogrevano vodo v sezoni.

  Nudimo vam kočo na vasi, kočo na jasi in kočo ob jezeru.

  koča na vasi

  V nadstropju je na eni strani spalnica odprtega tipa z dvojno posteljo, nato je mali mostiček ,ki vas pripelje na drugo stran galerije z dvema enojnima posteljama in izhodom na balkon kjer vas čakata 2 ležalnika, za počitek ob dobri knjigi ali klepet ob kavi. Za popolno razvajanje se v zgornjem delu koče nahaja bazen z ogrevano vodo, v koči pa imate na voljo finsko savno. V zimskem času je jacuzzi pod zvezdami na isti lokaciji, kot je v poletni sezoni bazen. Jacuzzi je opremljen z raznobarvno osvetlitvijo in različno masažo. V koči je na voljo tudi finska savna z raznimi eteričnimi olji.
  Kopalnica je prostor v koči, kjer se zlije moderen dizajn masažne tuš kabine z radijem in stilno oblikovano kopalniško pohištvo (sušilec za lase, tekoče milo za tuširat, wc papir).

  koča na jasi

  Koča na jasi ima dve spalnici. V nadstropju je na eni strani spalnica odprtega tipa z dvojno posteljo, nato je mali mostiček, ki vas pripelje na drugo stran galerije z dvema enojnima posteljama in izhodom na balkon kjer vas čakata 2 ležalnika, za počitek ob dobri knjigi ali klepet ob kavi. Za popolno razvajanje je v spodnjem delu koče, na terasi bazen z ogrevano vodo. V zimskem času je jacuzzi pod zvezdami na isti lokaciji, kot je v poletni sezoni bazen. Jacuzzi je opremljen z raznobarvno osvetlitvijo in različno masažo. V koči je na voljo tudi finska savna z raznimi eteričnimi olji. Na voljo je tudi pokrita terasa z letno kuhinjo, ki je pravi užitek za mojstre žara in piknikov. Na uoprabo je tudi zidan kamin in vsa oprema od lesa, oglja ter vseh pripomočkov za pripravo hrane na prostem.

  koča ob jezeru

  Odmislite vsakdanje skrbi in si privoščite oddih v novi luksuzni Koči ob jezeru. Koča je primerna za ljubitelje miru, romantike ali aktivne družinske počitnice. Zgrajena je izključno iz lesa v njej je bivanje zdravo in prijetno, namenjena je za 2 – 4 osebe. Koča ponuja popolnoma opremljeno kuhinjo, moderno kopalnico v kateri se nahaja tudi finska savna z eteričnimi olji, na zunanji pokriti terasi pa je vroča kopel oziroma jacuzzi s pogledom na jezero. Koča ima dve spalnici v pritličju. Obe spalnici sta opremljeni z dvojnima posteljama.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp