KATJA HAIR FASHION

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KATJA HAIR FASHION

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FRIZERSKI SALON KATJA HAIR FASHION

   Steletova cesta 25, 1241 Kamnik

   Kontaktna oseba: ga.Katja Podbelšek

   Telefon: 041 924 739

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Frizerski salon Katja Hair Fashion se nahaja na Steletovi cesti 25 v Kamniku,. Deluje v sklopu Metropolis Spa centra.

  Frizerski salon odlikujejo bogate 20-letne frizerske izkušnje, ki jih vedno znova izpolnjujejo, razvijajo in nadgrajujejo. Frizuro vam svetujejo glede na obliko obraza, strukturo las, modnih usmeritev in vaše drznosti.

  Strmijo k nenehnim izobraževanjem in sledenju modnim trendom. Visoka strokovnost in razumevanje najnovejših trendov jim pomaga, da se vam popolnoma posvetijo in poskrbijo, da boste na vsakem koraku urejeni in modni.

  kATJA HAIR FASHION POSKRBI ZA VAŠO POROČNO FRIZURO

  Vsaka nevesta želi, da bi na svoj poročni dan izgledala najlepša in sijala v popolni luči. Tako kot poročna obleka, je pomembna tudi poročna frizura. Poročno frizuro morate vedno načrtovati vnaprej saj se boste le tako na svoj poročni dan odlično počutili. Svetujemo vam, da se vsaj mesec dni prej oglasite v našem frizerskem salonu na poskusno frizuro kjer vam bomo svetovali glede na trenutne modne smernice in trende.

  Da vam uresničimo vaše poročne sanje bomo tako združili vaše želje, naše znanje in trud ter izključno profesionalne materiale, ki jih uporabljamo v našem salonu.

  FRIZERSKE STORITVE

  - klasične in trend priceske
  - profesionalno barvanje
  - pramena
  - pričeska za slavnostne priložnosti
  - nega las, obnova las
  - moško, žensko ter otroško striženje
  - brezplačno svetovanje

  Lahko nas pokličete na 041 924 739 in z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše sanje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp