JANIN SLADKI KOTIČEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A JANIN SLADKI KOTIČEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   JANIN SLADKI KOTIČEK

   Kontaktna oseba: ga.Jana

   Telefon: 031 285 943

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROČNA TORTA

  Poročna torta je kraljica poročne noči kar se zavedata tako par kot tudi Janin sladki kotiček. Poročna torta je slavnostna kreacija, ki je lahko okrašena s cvetjem ali dekorjem po vaših željah.

  Janin sladki kotiček izdelujemo od preproste torte in vse do čudovite petstopenjske torte. Torte so lahko različne velikosti in na različnih podstavkih, da zagotovijo še bolj privlačnejši izgled. Pri dekoraciji torte dajemo poseben poudarek tudi na uporabi različnih trakcev, perlic in pravih cvetlic. Vse sestavine, ki jih uporabljamo pri izdelavi torte so naravne in kvalitetne.

  V Janin sladki kotiček se zavedamo, da so okusi zelo različni zato vama priporočamo, da poizkusita vsaj nekaj različnih okusov in se na podlagi tega odločita kaj vama najbolj ustreza.

  janin sladki kotiček - pomembno nam je zadovoljstvo para

  Pri izbiri torte je pomembno, da ste barvno usklajeni s temo poroke za kar bomo poskrbel mi. Glede na vajine želje vaju bomo vodili po pravi zakladnici okusov in kombinacij saj imamo večletne izkušnje pri izdelavi poročnih tort.

  Za vsakega dobrega slaščičarja je pomembno, da je par zadovoljen in da s svojo kreacijo, dizajnom in okusom zadovolji udi ostale goste.

  torte s posebnim namenom

  Klasične torte so namenjene praznovanju rojstnega dne, za krst, sveto obhajilo,obletnice, rojstvo ali pa kar tako. Torte se razveselijo tako otroci kot tudi odrasli in starejši zato si moramo izbrati tako, ki nam bo všeč po videzu oziroma tako, ki se je bomo še z veseljem spominjali.

  Ob naročilu torte se vam popolnoma prilagodimo glede na vaše želje. Svetujemo vam glede dekoracije torte, barvnih kombinacij in obliko torte. Za najmlajše člane pa lahko izdelamo tudi figurice risanih junakov.

  MONOPORCIJSKE TORTICE IN MEHKO PECIVO

  Za različna praznovanja in dogodke vam pripravimo monoporcijske tortice različnih okusov. Lahko pa vam izdelamo tudi mehko raznovrstno pecivo po vaših željah.
  Velik poudarek dajemo na kvalitetnih in naravnih sestavinah. Pri izdelavi tort in slaščic ne uporabljamo margarine, rastlinske smetane, praškov za kreme in drugih umetnih nadomestkov oziroma ojačevalcev okusov. Pomemben nam je odličen okus in kvaliteta, ki jo postrežemo našim naročnikom.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp