IZLETNIŠKA KMETIJA PRI BITENCU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A IZLETNIŠKA KMETIJA PRI BITENCU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TURISTIČNA KMETIJA PRI BITENCU

   Briše pri Polhovem Gradcu 4, 1355 Polhov Gradec

   Telefon: 01 364 55 48

   Mobitel: 031 871 136

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Nedaleč ven iz centra Ljubljane v neokrnjeni naravi, ob robu gozdov in travnikov stoji Izletniška kmetija pri Bitencu. V hitrem utripu vsakdanjega življenja vas tu za spremembo čaka prostor, kjer se čas ustavi. Objame vas udobje domačnosti in harmonije, ki poboža in zadovolji vse čute po dobrem in slastnem. Prijeten ambient in kulinarične dobrote s tradicijo vam bodo skupaj z naravo obdano kmetijo naredili lepo preživet čas. Okusi, ki nam jih narava daje vas pričakajo na naših mizah. Z lastnega vrta in hleva vam bomo postregli z domačimi jedmi.

  Kmetija je obdana z velikim travnatim vrtom na katerem ne manjka igral za najmlajše, okolica pa ponuja številne poti za kolesarjenje in sprehod.
  Vabljeni na zgodnje ali pozno kosilo, večerjo, kozarček s prijatelji, košček okusne sladice, poslovno kosilo ali praznovanje v večji, zaključeni družbi.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp