HOUSTON RESORT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOUSTON RESORT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOUSTON RESORT

   Posavec 85, 4244 Podnart

   Telefon: +386 4 5 320 320

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Houston resort se nahaja v idilični gorenjski vasici Posavec, ki leži tik ob reki Savi v občini Radovljica. Lokacijo odlikuje pristna narava, ki ponuja idealno priložnost za oddih. Houston resort najdemo namreč na levem bregu reke Save, od koder se odpira pogled na okoliške hribe ter ob jasnem vremenu tudi na Julijske Alpe s Triglavom. Prav vsaka soba ponuja odprt razgled na naravne znamenitosti regije.

  Iz vseh sob se pogled odpira na zeleno okolico, lokacija pa zagotavlja enostavno odkrivanje lepot Gorenjske in Slovenije. V pritličju se nahaja restavracija, ki ponuja jedi mednarodne in slovenske kuhinje.

  praznovanje v houston resort

  Imate rojstni dan, načrtovano poroko, obletnico ali poslovno zabavo in si želite, da bi trenutek ostal za vas in vse vaše povabljence nepozaben? Pri tem vam pomagamo z idiličnimi prostori za praznovanje zaključene manjše, srednje ali velike družbe. Vaše želje, ki nam jih boste zaupali, bomo skrbno upoštevali in vam pomagali, da bo za vas organiziranje vašega dogodka hitro, preprosto in kar se da brezskrbno.

  V Houston Resortu vam nudimo 12 sob in sicer:
  - 1x soba z zakonsko posteljo
  - 8x soba z dvema ležiščema (možno združitev v eno ležišče)
  - 1x družinska soba s štirimi ležišči in balkonom
  - 1x suita z dvema ležiščema in dnevnim prostorom
  - 1x suita z zakonsko posteljo, dnevnim prostorom in velikim balkonom z jacuzzijem
  Vse sobe imajo kopalnico s tuš kabino, mini bar, brezžični dostop do interneta, klimatsko napravo, televizor z LCD ekranom in bogato programsko shemo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp