HOTEL RAKITNA

 • ŽELIM PONUDBO

  DO PONUDBE ŠE DANES!

  Please leave this field empty.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL RAKITNA

  RAKITNA 150, 1352 PRESERJE

  Kontaktna oseba: Tim Šimenko

  Telefon: 051 254 155

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

HOTEL RAKITNA

Na 800m nadmorske višine se odpre prečudovit pogled na planoto, kjer so posejane hiše, kozolci, pašniki, jezero, vse naokrog pa je gozd. Vasica Rakitna že sama po sebi kliče nazaj v planinski raj, pogled te začara, okrepčate in poveselite pa se lahko tudi v čudovitem hotelu Rakitna ob jezeru.

Hotel stoji sredi neokrnjene narave ob jezeru Rakitna in ponuja savno, masaže ter restavracijo s slovenskimi in mediteranskimi jedmi.

Hotel Rakitna je idealen kraj za vse tiste, ki si želite miru, svežega zraka ter odkrivanja naravnih lepot.

POROKA NA RAKITNI

SI želite poroko naravi? Potem je Rakitna pravi kraj za vas saj je čudovita poročna lokacija v naravi, ob čudovitem jezeru in le korak stran iz Ljubljane.

Recite svoj usodni Da ob jezeru obdanim z gozdom. Za poročno slavje pa poskrbimo v našem hotelu kjer bodo naši izvrstni kuharji poskrbeli za vaše brbončice. Na voljo je veliko posebno izbranih poročnih menijev lahko pa vam sestavimo meni po vaših željah.
Poskrbljeno je tudi za vegeterijance.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT

Please leave this field empty.


ScrollUp