GRAND HOTEL-TERME PTUJ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAND HOTEL-TERME PTUJ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GRAND HOTEL PRIMUS – TERME PTUJ

  POT V TOPLICE 9, 2251 PTUJ

  Kontaktna oseba: Tadina Roman

  Telefon: 02 749 41 62, 041 780 657

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Terme Ptuj živijo dediščino najstarejšega slovenskega mesta Ptuj. Na vsakem koraku je prisoten duh uživaštva in brezskrbnosti. Takšna bi morala biti vsaka poroka, zato je Grand Hotel Primus priljubljena poročna lokacija.

POROKA V GRAND HOTEL PRIMUS-TERME PTUJ

Poročni dan je eden tistih, ko si želimo in upamo živeti sanje, dan ki ne sme biti prepuščen naključju, kjer morajo biti vse majhne podrobnosti izpeljane do potankosti. Takšen poročni dan lahko doživite v Grand Hotelu Primus, kjer vam bomo z veseljem prisluhnili, svetovali in skupaj z vama ustvarili vajino poročno pravljico. Izbirate lahko med različnimi prizorišči in raznovrstnimi poročnimi meniji, ki navdušujejo. Prav tako vam bomo svetovali pri izbiri dodatnih storitev, ki naredijo poročni dan poseben.

Civilni obred poroke poteka na Veliki terasi Grand Hotela Primus, slavje pa nadaljujemo v Klubu Gemina XIII., kjer se odvija veseli del ali »ohcet«. Po dogovoru lahko poročno zaobljubo izrazite tudi v Mestni hiši ali v Slavnostni dvorani znamenitega Ptujskega gradu.

Edinstveni prostori in lokacije Grand Hotela Primus bodo Vajini zakonski zaobljubi dali poseben pečat. Nudimo Vam dve lokaciji na prostem in dve lokaciji v notranjih prostorih hotela tako, da je skrb zaradi slabega vremena povsem odveč.

Izbirate lahko med:
- ČAJNO TERASO GRAND HOTELA PRIMUS Z IDILIČNIM POGLEDOM NA PTUJSKI GRAD
- PARK FORTUNA

Grand Hotel Primus lahko sprejme od 120 do 180 svatov.

Z željo, da bo Vajino poročno slavje nepozabno doživetje, Vama v poročnem katalogu predstavljamo izbrano ponudbo kulinaričnih užitkov, prostorskih zmogljivosti in dodatnih storitev, ki vama bodo olajšale odločitev.

Poskrbeli bomo, da boste pri nas praznovali tudi srečne obletnice poroke.

WELLNESS

Začnite novo, skupno življenje, v objemu termalnih vrelcev in romantičnem vzdušju. Mladoporočenca lahko preživita poročno noč v predsedniškem apartmaju v Grand Hotelu Primus, ki se ponaša z lastnim masažnim bazenom in savno, obenem pa vrhunsko bivanjsko izkušnjo bogati izjemen razgled na Ptujski grad in mesto Ptuj. Romantično bivanje obogatimo z razvajanjem v Valens Augusta Wellnessu, kjer nudimo najrazličnejše wellness programe v dvoje.

Ponujamo vam udobne nastanitve tudi za svate in priporočamo razvajanje v odličnem Valens Augusta wellnessu, kjer se prepletata romantični starorimski ambient in sodobna ponudba za razvajanje telesa in duha (masaže, termalne kopeli, nege obraza, rituali za pare).

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp