HOTEL PARK BLED

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL PARK BLED

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL PARK BLED

  CESTA SVOBODE 15, 4260 BLED

  Telefon: 04 579 30 00

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

V SREDIŠČU BLEJSKEGA DOGAJANJA

Hotelska restavracija Park je namenjena penzionskim gostom in ob najavi prilagaja jedilnik posebnim potrebam in željam. Del hotela je tudi Aperitiv bar s širokim izborom pijač, ki ga občasno dopolnjuje sproščujoča glasba pianista. Neposredno ob hotelu je več znanih blejskih restavracij, vsaka s svojimi posebnostmi: Gourmet restavracija Promenada, Picerija Rikli in Restavracija in kavarna Park. Slednja je dom originalne blejske kremne rezine.

Hotel Park Bled se nahaja tik ob obali Blejskega jezera.

Privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, saj okolica ponuja nešteto možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi. Hotel ima certifikat kolesarjem in pohodnikom prijaznega hotela.

Restavracija in kavarna Park v sklopu hotela je dom originalne blejske kremne rezine, priljubljene sladice, po kateri slovi Bled daleč naokoli.

Hotel Park je z 217 sobami in suitami največji hotel na Bledu.

WELLNESS

V Hotelu Park je sprostitveni center masaž Thai, ki gostom poleg različnih tajskih masaž nudi tudi naravni anticelulitni program in infrardečo savno. Celovita wellness ponudba je na voljo v bližnjem Wellnessu Živa, kjer se lahko gostje hotela Park tudi brezplačno kopajo v termalnih bazenih.

Za sprostitev, rekreacijo in lepši videz je gostom na voljo velik notranji bazen z ogrevano termalno vodo in čudovitim pogledom na Blejski grad in otok. Ob bazenu sta whirpool in savna.

Različni hoteli za različne želje

Sava Hoteli Bled ponujajo celoten spekter namestitev za sodobne turiste – mondeni Grand Hotel Toplice za najzahtevnejše goste, Hotel Golf z raznolikimi konferenčnimi kapacitetami, Hotel Park za aktivne dopustnike, družinski Hotel Savica ter Hotela Jadran in Trst, ki ju največkrat obiščejo nekajdnevni obiskovalci in nahrbtnikarji. Kraljeva klubska hiša leži ob Golf igrišču Bled v neposredni bližini Bleda, zato je priljubljena točka golfistov. Camping Bled navdušuje s svojo ekološko usmerjenostjo, Glamping Gozdne vile pa ponujajo samo bistvo Bleda – preplet luksuza in elementarnosti neokrnjene narave.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp