HOTEL JELKA POKLJUKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL JELKA POKLJUKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL JELKA POKLJUKA

   Goreljek 93, 4247 Zgornje Gorje

   Kontaktna oseba: g.Marko

   Telefon: 070 471 980

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Hotel Jelka Pokljuka se nahaja v mirnem in tihem zelenem okolju, v Triglavskem narodnem parku na Pokljuki. Pokljuka je zmeraj slovela po idilični naravi. Prostrani gozdovi Pokljuke so idealni za vse, ki iščejo pristen stik z naravo.
  Le kdo si ne želi poroke na prostem? Vabljena na pravljično poročno pustolovščino, na Pokljuko.

  hotel jelka pokljuka in vajina gorska poročna pravljica

  Hotel Jelka Pokljuka je idilična poročna lokacija za vse tiste pare, ki si želijo poroko v neokrnjeni naravi, s pogledom na čudovite gore. Lokacija je primerna za poročno slavje za (do) 70 svatov, za katere je poskrbljeno tudi za prenočišče po posebni ponudbi. Poskrbimo za nepozaben žur in da bo vajina poroka potekala brez nepotrebnih skrbi.

  Vabljena v prelep planinski raj, obkrožen z zelenimi smrekami in cvetočimi pašniki, v hotel Jelka na Pokljuki.

  Vsaka poroka za nas je unikatna. Prisluhnemo vajinim željam in vama pričaramo nepozaben dan.

  prenočišča za svate

  Hotel Jelka Pokljuka ima na voljo večje število sob, kjer lahko prespi do 60 oseb. Vse sobe vključujejo klimatsko napravo, satelitsko televizijo in zasebno kopalnico s kadjo ali prho. Nekatere imajo tudi balkon s pogledom na gozd.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp