HOTEL INTERCONTINENTAL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL INTERCONTINENTAL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL INTERCONTINENTAL

   Kontaktna oseba: Špela Smole

   Telefon: T: +386 59 128 026

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  PIONIR MODERNEGA LUKSUZA

  Popolno udobje, vrhunska kulinarika in osupljivi razgledi z najvišjega hotela v mestu. Osupljivi razgledi, ekskluziven vonj, prestižna notranja oprema in umetnost, ki govori sama zase. Vsak predmet, vsak soj svetlobe, vsaka tkanina in dotik hotela je izbran in premišljen ter govori svojo zgodbo.

  Naraščajoča steklena fasada izraža nepozaben prizor za nepozabno bivanje v hotelu InterContinental Ljubljana. Naše razkošne sobe in apartmaji imajo čudovit razgled na grad, center mesta, Tivoli park in Alpe.

  Moderen ambient v slogu svetovnih metropol v samem centru prestolnice, le kratek 10-minutni sprehod stran od starega mestnega jedra InterContinental Ljubljana predstavlja sodobno luksuzno namestitev v središču Ljubljane.

  KULINARIČNO DOŽIVETJE NAD SAMIM VRHOM

  Na vrhu hotela, kjer pod taktirko z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Alfreda Russa domuje najvišja restavracija v Ljubljani, B-restavracija&bar, ki poleg svežega kulinaričnega koncepta ponuja tudi osupljiv razgled s terase na vse strani mesta in Alpe na drugi strani.

  Kot nakazuje že ime, B-restavracija (izgovorjava: »bi«, kot angleški izraz za čebelo, »bee«), nosi v sebi tradicijo slovenske kranjske čebele in tako pripoveduje edinstveno zgodbo, kot je edinstvena tudi ponudba restavracije. Meni preveva mediteranski temperament, nadgrajen s kulturo in ponudbo lokalnega okolja. Kulinarični virtuoz vsakih nekaj mesecev spremeni meni. Filozofija njegove osupljive kulinarike je v preprostosti in vrhunskih, predvsem lokalno pridelanih sestavinah.

  Pomemben dodatek vinski karti so izvrstna vina iz slovenskih in okoliških regij.

  POROKA V HOTELU INTERCONTINENTAL

  Naj bo vaš dogodek nepozaben v hotelu InterContinental Ljubljana.

  Poleg luksuzne namestitve in personalizirane usluge, naša ekipa zagotavlja brezhibno storitev od začetka do konca ter znanje in izkušnje, s katerimi je vsaka poroka edinstvena.

  Ne glede na to, ali iščete ekstravaganten dogodek ali majhno, intimno srečanje, so naši poročni prostori odlični za ustvarjanje izkušenj, ki se jih boste spominjali za vedno. Poleg glamuroznih priložnosti nudimo kvalitetne servisne in prostorske bloke za goste, tako da lahko doživijo pravo razkošje v hotelu InterContinental.

  Naša lokacija ponujaja banketno dvorano Emona, ki bo ustrezala potrebam vašega dogodka. Prejeli boste strokovno pomoč od načrtovalca poroke, ki pomaga s podrobnostmi, kot so svetlobni učinki in edinstvena razporeditev prizorišč, kot tudi sobni bloki za vaše goste. Tu smo od samega začetka načrtovanja do vašega medenega tedna.

  Ustvariti hotel, ki ponuja vse, od prestiža do udobja, od vrhunskih materialov do vrhunske kulinarike, je umetnost.

  Verjamemo, da smo jo uspeli ustvariti.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp