HOTEL GOLF BLED

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL GOLF BLED

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL GOLF BLED

  CANKARJEVA 4, 4260 BLED

  Telefon: 04 579 20 00

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

SODOBNO GOSTOLJUBJE V SRCU BLEDA

Hotel Golf se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda in ima 150 sob in suit. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe. V hotelu je sodoben konferenčni center, ki ponuja vse za odlično izvedbo kongresov in poslovnih srečanj. Ponudbo dopolnjuje eden najboljših wellness centrov v Sloveniji, hotelski bazeni pa bi lahko bili opisani kar bazeni z razgledom.

Široka izbira za raznolike okuse.

Hotel Golf ima tri restavracije in bar.

Hotelska restavracija Golf na jezerski strani hotela nudi samopostrežni zajtrk in večerjo za penzionske goste, primerna pa je tudi za srečanja zaključenih skupin.

A la carte Restavracija Veranda se ponaša z razgledno teraso in nudi lokalne in mednarodne jedi.

Lokalne jedi v hotelskih restavracijah

Hotelske restavracije v Sava Hotelih Bled slovijo po svoji raznovrstnosti, aperitiv bari po založenosti, kavarne pa po okusni kavi in sveže stisnjenih sokovih. Tako hotelske kot druge restavracije Sava Hotels & Resorts se trudijo na jedilnike vključevati jedi iz lokalnih sestavin ter jedi, tipičnih za lokalno okolje. Na Bledu je v restavracijah Sava Hotels & Resorts nujno poizkusiti originalno blejsko kremno rezino, tipično blejsko sladico, katere je bilo spečene še skoraj 12 miljonov!

Preglejte pestro ponudbo storitev, ki jih nudimo našim gostom. Naročite masažo, rezervirajte kosilo ali dovolite, da vam ga postrežemo v sobi.
Udobno, hitro, enostavno ter nagrajeno z dodatnimi ugodnostmi!

Različni hoteli za različne želje

Sava Hoteli Bled ponujajo celoten spekter namestitev za sodobne turiste – mondeni Grand Hotel Toplice za najzahtevnejše goste, Hotel Golf z raznolikimi konferenčnimi kapacitetami, Hotel Park za aktivne dopustnike, družinski Hotel Savica ter Hotela Jadran in Trst, ki ju največkrat obiščejo nekajdnevni obiskovalci in nahrbtnikarji. Kraljeva klubska hiša leži ob Golf igrišču Bled v neposredni bližini Bleda, zato je priljubljena točka golfistov. Camping Bled navdušuje s svojo ekološko usmerjenostjo, Glamping Gozdne vile pa ponujajo samo bistvo Bleda – preplet luksuza in elementarnosti neokrnjene narave.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp